ZVEZDAŠI DOBILI SLOBODAN DAN: Fudbaleri u Trstu, vraća se Ninković
Foto: Http://www.crvenazvezdafk.com

Prilika za šoping

ZVEZDAŠI DOBILI SLOBODAN DAN: Fudbaleri u Trstu, vraća se Ninković

Fudbal -
Do kraja pripremnog ciklusa, crveno-beli imaju na programu utakmicu protiv Gorice u sredu od 14.00 časova na terenu četvrtoplasirane ekipe fudbalskog šampionata Slovenije

Fudbaleri Crvene zvezde danas su dobili slobodan dan od strane trenera Slaviše Stojanovića. Većina igrača odlučila je da ostane u marini Portorož u svojim sobama i odmara, dok je desetak fudbalera, kao i nekoliko članova stručnog štaba otišlo do Trsta, koji je od njihove baze udaljen svega 40 minuta vožnje.

Tokom popodneva ili večeri ekipi treba da se priključi Miloš Ninković, koji je dobio dva slobodna dana, zbog rođenja ćerkice Dorotee, pa je bio u Beogradu.

Do kraja pripremnog ciklusa, crveno-beli imaju na programu utakmicu protiv Gorice u sredu od 14.00 časova na terenu četvrtoplasirane ekipe fudbalskog šampionata Slovenije. Trener Slaviša Stojanović razmišlja da ugovori još jedan meč, i to za igrače koji su imali manju minutažu tokom priprema.

Ekipa se vraća u Beograd 14. febrauara u večernjim časovima. Generalnu probu pred početak Superlige fudbaleri Crvene zvezde imaće 16. februara protiv Smedereva na Marakani, a susret će biti zatvorenog tipa.

U prvom kolu prolećnog dela Superlige, crveno-beli na domaćem terenu dočekuju Javor, 23. februara. Ivanjičani su tokom jesenjeg dela šampionata naneli ubedljiv poraz nekadašnjem prvaku Evrope i sveta. Bilo je 4:2.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track