NEVIL VERUJE U MENADŽERA JUNAJTEDA: Mojes zaslužuje više vremena

podrška legende

NEVIL VERUJE U MENADŽERA JUNAJTEDA: Mojes zaslužuje više vremena

Fudbal -
Mojes mora da shvati da je Junajted magnet za medije i biti menadžer tog tima je kao da si predsednik neke države, izjavio je Geri Nevil

MANČESTER - Nekadašnji kapiten Mančester junajteda Geri Nevil podržao je menadžera Dejvida Mojesa.Nevil je istakao se Mojesu mora dati više vremena kako bi se privikao na tako veliki klub. Mojes se nalazi pod velikim pritiskom zbog loših rezultata u Premijer ligi. Ekipa Junajteda, inače aktuelni šampion, nalazi se tek na sedmom mestu, sa čak 16 bodova manje od prvoplasiranog Čelsija."U klubu kao što je Mančester junajted naporan rad se uvek isplati, a to radi i Mojes. Vreme je bilo potrebno i bivšim menadžerima kao što su Aleks Ferguson, Tomi Doerti, Dejv Sekston i Ron Etkinson. Mojes zaslužuje isto toliko vremena koliko i njegovi prethodnici. Ipak, on mora da shvati da je Junajted magnet za medije i biti menadžer tog tima je kao da si predsednik neke države. Junajted nije Čelsi ili Real gde se smenjuju treneri, iako osvajaju trofeje", izjavio je Nevil.

Nevil je celu karijeru proveo na "Old Trafordu" - od 1992. do 2011. godine za "crvene đavole" odigrao je 602 utakmice i postigao sedam golova.

On je sa Junajtedom osvojio 20 trofeja, a za reprezentaciju Engleske odigrao je 85 utakmica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track