POGLEDAJTE: Neven Subotić intervjuisao Miloša Jojića
Foto: Borusija

Tandem Milionera

POGLEDAJTE: Neven Subotić intervjuisao Miloša Jojića

Fudbal -
Pratio sam Borusiju i u Ligi šampiona i u Bundesligi. Sviđaju mi se navijači, kao 12. su igrač. Sviđa mi se južna tribina, rekao je popularni Zeka

DORTMUND - Srpski reprezentativac Miloš Jojić na fantastičan način je debitovao za Borusiju iz Dotmunda pošto je postigao pogodak u 17. sekundi po ulasku na teren.

Neposredno pre debija za "Milionere", popularni "Zeka" je morao na propitivanje kod Nevena Subotića. Iskusni defanzivac je starosedelac u Borusiji i sigurno neko ko je najviše pomogao Jojiću prvih dana da se privikne na Dortmund.Kako ti se sviđa Dortmund?"Oduvek sam želeo da dođem u Nemačku. Izuzetno mi je drago što sam došao baš u Dortmund jer je ovo jedan od najvećih klubova u Nemačkoj."Četiri dana si u Dortmundu. Da li si do sada uspeo nešto da vidiš u gradu, klubu?

"Nisam video puno, ali sviđa mi se ono što sam video za četiri dana. Odradio sam dva treninga, danas prvi put trenirao sa ekipom, svi su pozitivni, lepo su me prihvatili. Na meni je da što pre naučim jezik i da se što pre prilagodim."Šta misliš o navijačima Borusije?

"Pratio sam Borusiju i u Ligi šampiona i u Bundesligi. Sviđaju mi se navijači, kao 12. su igrač. Sviđa mi se južna tribina."Kako bi opisao sebe kao fudbalera?

"Vezni sam igrač i igram na više pozicija. Najbolje se snalazim kao centralni vezni, volim da pretim protivniku iz drugog plana."

http://www.youtube.com/watch?v=kRxSG_OwN1I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track