BOSANSKI PETKO: Navijači kritikuju Sušića jer je pozvao bratanca u reprezentaciju
Foto: AP

Ne njega, Safete

BOSANSKI PETKO: Navijači kritikuju Sušića jer je pozvao bratanca u reprezentaciju

Fudbal -
Siguran sam da je Safet proverio Svenove kvalitete i da ga zove zato što smatra da on zaslužuje da igra u reprezentaciji. Budite uvereni da Safet neće raditi bilo šta protiv sebe i ekipe koju je napravio, rekao je Ivica Osim

SARAJEVO - Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić našao se na udaru dela javnosti pošto je u reprezentaciju pozvao svog bratanca Svena Sušića.

Popularni Pape time je podsetio na potez koji je napravio selektor tadašnje reprezentacije Srbije i Crne Gore Ilija Petković kada je u tim za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj pozvao sina Dušana.

Zbog velikog pritiska javnosti, Dušan Petković se nije dugo zadržao u taboru "plavih".

Jedan od retkih koji je javno stao u odbranu Sušića, koji je napravio čuda sa reprezentacijom i obezbedio plasman na Mundijal u Brazil, je Ivica Osim.

"Gledao sam Svena Sušića. Radi se o momku koji je sasvim dobar sa loptom, ima dobar pregled igre, što je jako važno teško gubi loptu, pokriva puno toga. Nije maratonac, ali danas su takvi retki. Siguran sam da je Safet proverio njegove kvalitete i da ga zove zato što smatra da on zaslužuje da igra u reprezentaciji. Budite uvereni da Safet neće raditi bilo šta protiv sebe i ekipe koju je napravio. Kod nas uvek nekom nešto smeta. Prerano smo počeli sa kvarenjem atmosfere u reprezentaciji. Ne valja da se pravi takva klima, kako zbog samog igrača, tako i zbog cele reprezentacije. Prezime bi mu trebalo biti prednost, a ne mana. Ako ćemo svaki put da proveravamo svaki novi poziv Safeta Sušića onda to ne vodi ničemu. Ne valja ni da se stvori grupa nedodirljivih igrača u reprezentaciji", kaže popularni "Švabo" o kvalitetima prvotimca Hajduka, a prenosi sajt reprezentacija.ba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track