11 najseksi devojaka fudbalera
Foto: Facebook

prvi tim

11 najseksi devojaka fudbalera

Fudbal -
Pogledajte prvi tim, kada je reč o najizazovnijim devojkama fudbalera

Fudbaleri su poznati po tome da su uvek u društvu lepih žena. To i ne treba da čudi ako se u obzir uzme činjenica da najbolji igrači sveta imaju astronomske ugovore i da godišnje zarađuju milione, a uz to su i veoma zgodni. Uvek je diskutabilno koji fudbaler ima najlepšu i najizazovniju devojku, pa smo zato rešili da vam predstavimo najlepših 11, po nama. Pogledajte prvi tim, kada je reč o najseksipilnijim devojkama fudbalera.1. Lena Gercke (25)

Lena je nemački top model i TV lice, a u vezi je sa fudbalerom Real Madrida Semijem Kedirom. Ova lepotica ima i pomalo neobičan hobi – šah. 2. Edurne (28)

Ova španska pevačica i glumica je devojka golmana Mančester Junajteda Davida De Gee. 3. Federika Narđi (24)

Italijanski fudbaler Alesandro Matri može da se pohvali da je u vezi sa prelepom Federikom Narđi, još jednim top modelom i TV zvezdom. 4. Šakira (37)

Šakira je jedna od retkih devojaka koja slavu nije stekla zahvaljujući vezi sa poznatim fudbalerom. Lepotica je od 2010. godine u vezi sa prvotimcem Barselone Đerarom Pikeom.

5. Melisa Sata (28)

Melisa je poznati model, ali je još poznatija po vezama sa fudbalerima. Njen poslednji ulov je Kevin-Prins Boateng, koji od tada kuburi sa povredama. Njegova devojka ne krije da je za to kriv njihov aktivni seksualni život. 6. Sara Karbonero (30)

Sara s punim pravom nosi titulu najseksipilnije novinarke, a njenim čarima nije odoleo ni legendarni golman Iker Kasiljas. 7. Irina Šejk (28)

Irina

je devojka najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda. 8. Sem Kuk (28)

Sem je poznati britanski glamur model i bolja polovina defanzivca Mančester Junajteda Krisa Smolinga. 9. Džordžina Dorset (29)

Ovo je još jedna devojka koja se zaljubila u fudbalera Junajteda. Džordžina je u vezi sa Tomom Kleverlijem. 10. Elena Gomes (28)

Španski model Elena Gomes je u ljubavi sa zemljakom Havijem Garsijom koji trenutno igra za Mančester Siti. 11. Antonela Rokuco (25)

Antonela je dugogodišnja devojka superstara Barselone Lionela Mesija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track