Petar Škuletić: Ne damo titulu!
Foto: Fonet

Fudbaler Partizana podržava želju navijača

Petar Škuletić: Ne damo titulu!

Fudbal -
Napadač Partizana ističe da on i njegovi saigrači neće izneveriti simpatizere i da će dati sve od sebe da klub iz Humske opet bude prvi

Zajedno do sedme uzastopne titule.Akcija navijača Partizana pod sloganom „Ne damo titulu“ uveliko se širi društvenim mrežama, a napadač crno-belih Petar Škuletić ističe da joj se i on pridružuje. Visoki centarfor obećava da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe da trijumfuju u preostalih 14 mečeva i da tako, sedmi put zaredom, klub iz Humske prvenstvenu trku završi na prvom mestu.Očekujem pune tribine- Nisam aktivan na društvenim mrežama, ali sam video tu akciju navijača i evo i ja kažem: „Ne damo titulu“. Verujem da će na našem stadionu biti mnogo publike, kako zbog crno-belih stolica, tako i zbog nas samih. Svesni smo da u Pazaru nismo pružili ono što se od nas očekuje, ali sam siguran da ćemo se već danas prikazati u boljem svetlu - kaže Škuletić i dodaje:- Prethodnih dana sam bio rovit, radio sam odvojeno od ekipe, ali ću sigurno biti spreman za današnji duel. Bio bih neiskren ukoliko bih rekao da ne priželjkujem pogodak na ovom meču, a kada je proslava u pitanju, nemam nikakvu dilemu - pravac na jug.Debituje VulićevićTrener aktuelnog šampiona Srbije Marko Nikolić danas će moći da računa i na pridošlicu iz Vojvodine Miroslava Vulićevića, koji je odslužio suspenziju, dok je još nejasno hoće li u timu biti Danka Lazovića jer se on još nije potpuno oporavio od povrede zbog koje je propustio gostovanje u Novom Pazaru.

Poruka za Zvezdu... Filip Malbašić, Petar Škuletić i Petar Grbić
Poruka za Zvezdu... Filip Malbašić, Petar Škuletić i Petar Grbić

Nije spremanNIŠLIJE BEZ GAJARadnički stiže u Beograd bez najzvučnijeg pojačanja - Ibrahima Gaja jer bivši igrač Zvezde neće nastupati u Humskoj pošto nije fizički spreman. Takođe, trener Dragoljub Bekvalac još ne zna da li će u ekipi biti pozajmljenog prvotimca Partizana Branka Pauljevića, čiji je nastup na jesenjem duelu ova dva tima podigao mnogo prašine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track