BELGIJANAC OPLEO PO SRBIMA: Milivojević je promašaj, Mitrović me nervira
Foto: Facebook

Ne voli naše

BELGIJANAC OPLEO PO SRBIMA: Milivojević je promašaj, Mitrović me nervira

Fudbal -
Nekadašnji trener Anderlehta, Hugo Bros kaže da je belgijski tim postao prosečna ekipa, a posebno kritikuje bivše igraće Zvezde i Partizana

Trener fudbalera Anderlehta Van den Brom trpi kritike, ali mu klub za sada pruža podršku. Kritike pljušte sa svih strana, a neke od njih idu i na račun srpskog tandema Luka Milivojević - Aleksandar Mitrović jer osam miliona evra koje je Anderleht letos platio za njih dvojicu bodu oči Belgijancima.Nekadašnji trener slavnog kluba iz Brisela, Hugo Bros kaže da je Anderleht postao prosečna ekipa, a posebno kritikuje srpske fudbalere.

Mitrović i Milivojević su došli kao najveća pojačanja, da predvode ovaj tim, ali im nedostaje karakter da budu oslonci ekipe. Anderleht je postao prosečna ekipa, više nema nijednog vrhunskog igrača. Mislim da bi sada svi u klubu rado vratili onih tri miliona evra koliko su platili za Milivojevića. Ovaj momak do sada nije pokazao ništa fudbalski vredno i već sada znamo da je u pitanju veliki promašaj. Mitrović me još više nervira zbog pet miliona koliko je plaćeno za njega. Ali, on je nešto pokazao i dao neke naznake, pa bih ga trpeo još malo. Uprava Anderlehta je kriva što je dala tolike pare za njega, a nije ga dobro skautirala. Ova sezona je izgubljena, a možda Mitrović u narednoj opravda očekivanja”, rekao je Bros.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track