U CENTRU PAŽNJE: Aleks Ferguson prisustvovao dodeli Oskara
Foto: Printskrin

Junajted će biti dobro

U CENTRU PAŽNJE: Aleks Ferguson prisustvovao dodeli Oskara

Fudbal -
Mančester junajted će biti u redu. Još je rano, bilo je dosta promena. Dejvidu Mojesu je potrebno vreme. Bio sam tamo 27 godina, tako da znam da je novom menadžeru potrebno vreme. Biće sve ok, poručio je Ser Aleks Ferguson

LOS ANĐELES - Jedan od najboljih fudbalskih trenera svih vremena Ser Aleks Ferguson (72) prisustvovao je u noći između nedelje i ponedeljka dodeli Oskara u Los Anđelesu.

Bivši menadžer Mančester junajteda od prošle godine je u penziji, a ta činjenica bila je i glavni motiv da se našali na sopstveni račun dok je šetao crvenim tepihom.

"Penzioner sam, nemam šta da radim", rekao je Škot.

Veče uoči dodele najprestižnijih nagrada u svetu filmske umetnosti, Ferguson je prisustvovao večeri koja je organizovana za novinovane Britance, njih ukupno 26.

Jedno od neizbežnih pitanja za Fergusona ticalo se trenutno posrtanja slavnog kluba sa Old Traforda. U samo godinu dana od najboljeg tima na planeti "Crveni đavoli" su dospeli u poziciju da se svi sprdaju sa njima.

"Mančester junajted će biti u redu. Još je rano, bilo je dosta promena. Dejvidu Mojesu je potrebno vreme. Bio sam tamo 27 godina, tako da znam da je novom menadžeru potrebno vreme. Biće sve ok", poručio je Ser Aleks Ferguson.

http://www.youtube.com/watch?v=6-5tCQt249I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track