PEJČINOVIĆ: Jedva čekam da se vratim na teren
Foto: Reuters

Štoper će biti na terenu početkom aprila

PEJČINOVIĆ: Jedva čekam da se vratim na teren

Fudbal -
Ova situacija mi baš ne prija najviše, jer sam se navikao na rad i trening, tako da jedva čekam da se vratim na teren, rekao je Pejčinović

Srpski fudbaler Nemanja Pejčinović, član francuske Nice uspešno je operisan u Minhenu i već je krenuo u period rehabilitacije. 26-godišnji štoper bio je na operaciji pubične kosti koja mu je pravila problem duže vreme.

Pejčinovića su operisali najbolji stručnjaci u ovoj oblasti i defanzivac Nice je rekao da jedva čeka da krene sa radom, pošto su mu u narednom periodu doktori prepisali isključivo mirovanje.-Posle operacije moram da se u potpunosti odmaram dve nedelje, praktično samo lagana šetnja bez ikakvog napora. Ova situacija mi baš ne prija najviše, jer sam se navikao na rad i trening, tako da jedva čekam da se vratim na teren - rekao je Pejčinović.Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ističe da su prognoze doktora da bi trebalo da se vrati na teren za najviše mesec i po dana.-Kada prođu dve nedelje, krećem prvo sa vožnjom bicikla nekoliko dana, zatim futing i onda spremanje za povratak na teren. Naravno, pod uslovom da sve bude kako treba, a verujem da hoće. Otprilike, sve zajedno 4-5 nedelja. Pa ako bude i šest nedelja, neka bude, samo da zdravlje bude dobro. Dakle kraj marta ili početak aprila - zaključio je Pejčinović.Ekipa Nice je u međuvremenu pala na 16. poziciju i nalazi se na devet bodova iznad crte.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track