DA MU BUDE LAKŠE: Povređeni Vilšir dobio kolica u bojama dresa

Podrška

DA MU BUDE LAKŠE: Povređeni Vilšir dobio kolica u bojama dresa

Fudbal -
Kolica su potpuno crvena, kao i dres koji Englez nosi, imaju broj i prezime fudbalera, a ostaje nada da se Vilšir u njima neće predugo zadržati

Boravak u reprezentaciji engleske i nastup protiv Danske skupo je koštao Džeka Vilšira, a ujedno i Arsenal. Vezista tobdžija povredio je stopalo i moraće da odsustvuje šest nedelja, a to je inspirisalo navijače londonskog kluba da kreiraju specijalna invalidska kolica za svog ljubimca.

Kolica su potpuno crvena, kao i dres koji Englez nosi, imaju broj i prezime fudbalera, a ostaje nada da se Vilšir u njima neće predugo zadržati.

Vilšir (22) je napustio teren posle 59 minuta utakmice protiv skandinavske reprezentacije. Klupski lekari su ga odmah pregledali, a u četvrtak je podvrgnut i snimanju. Tom prilikom je ustanovljeno da će morati da odmara bar šest nedelja.To znači da će biti prinuđen da odsustvuje i sa četvrtfinala FA Kupa protiv Evertona, revanša osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna, kao i gradskog derbija protiv Totenhema (16. mart). Neće igrati ni protiv Čelsija, Svonsija i Mančester sitija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja