PARTIZAN PROTIV RADNIČKOG: Danko Lazović u rodnom gradu

Partizan, pojačan povratnikom, u Kragujevcu

PARTIZAN PROTIV RADNIČKOG: Danko Lazović u rodnom gradu

Fudbal -
Vruće gostovanje: Šampion Srbije na Čika Dači juri prvi trijumf na gostovanju ovog proleća, osokoljen pobedom nad niškim Radničkim u prošlom kolu

Jedan Radnički je pao, na redu je drugi!Fudbaleri Partizana gostuju danas (14.30) ekipi Radničkog 1923 u Kragujevcu, gde igrači trenera Marka Nikolića jure prvu pobedu u gostima ovog proleća.Iz Novog Pazara su se vratili sa samo jednim osvojenim bodom, posle čega su lidersku poziciju prepustili Crvenoj zvezdi, ali dobra igra na meču s Radničkim iz Niša podgrejava optimizam crno-belih - tim pre što bi na Čika Dači treći debi za klub iz Humske trebalo da ima i iskusni napadač Danko Lazović, kome je ovo treći boravak u Humskoj.- Danko je odlično radio i biće u konkurenciji za tim - odmah na startu rešava sve dileme trener crno-belih Marko Nikolić i dodaje:- Kragujevčani imaju sjajan tim, predvođen odličnim trenerom, ambijent na ovom stadionu uvek je fantastičan, a verujem da će naši navijači napraviti domaćinsku atmosferu za nas. Ne treba da se osvrćemo na to što smo ih u prvom delu prvenstva savladali rezultatom 5:1, jer je svaka utakmica posebna priča.Strateg šampiona prethodnih dana nije mogao da računa na nekoliko igrača koji su bili na reprezentativnim akcijama.- Samo u petak smo trenirali kompletni i zbog toga nisam zadovoljan, budući da to nije po propisima UEFA i FIFA, ali moramo da se adaptiramo. Ipak, odlično smo se pripremili, analizirali protivnika i možemo adekvatno da odgovorimo, bez obzira na to da li se oni odluče za defanzivu ili ofanzivu - kaže Nikolić.

Kazna NinkovićuVRAĆAJU SE STARA VREMENATrener Partizana osvrnuo se i na kaznu po kojoj Nikola Ninković mora da pauzira četiri utakmice zbog udaranja Milana Ćuluma, kao i komisije koja je utvrdila da nije bilo penala.- Ne želim da komentarišem ono što nije direktno vezano za fudbal. Kada to kažem, ne mislim samo na Ninkovićevu kaznu, nego i na odluke raznih komisija, koje me podsećaju na neka davna vremena. Odluke su čudne i prestroge kad se radi o Džigiju - kaže Nikolić.

Oprema od 250.000 €NOVI VIDEO-NADZORFK Partizan potpisao je ugovor po kojem će na stadionu u Humskoj i SC Teleoptik u Zemunu biti postavljen video-nadzor u vrednosti od 250.000 evra. Biće montirano 200 kamera, koje će pokrivati tribine, hodnike i prilaz stadionu, parking, dok će u Zemunu biti instaliran i savremeni protivpožarni sistem.- Bezbednost mora da bude na višem nivou i ovo je značajna investicija, od koje ćemo imati veliku korist - kaže gensek Partizana Darko Grubor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track