ZANEMELI: Selektori ćute o prekidu u Modriči

Reakcija izostala

ZANEMELI: Selektori ćute o prekidu u Modriči

Fudbal -
Selektori BiH i Srbije , Toni Karačić i Veljko- Paunović, nisu želeli da daju izjave. Oglasio se samo koordinator FS BiH za omladinski fudbal, Murat Jaha, koji je osudio ponašanje dela navijača u Modriči. On je dodao da takvim stvarima nije mesto u sportu...

Umesto rezultata utakmice iz Modriče, gde su se sastale omladinske fudbalske selekcije BiH i Srbije, stigle su vesti o šovinizmu i prekidu meča, pošto su se sa tribina čuli povici: "Nož, žica, Srebrenica..."

Tim povodom, selektori dva tima, Toni Karačić i Veljko Paunović, nisu želeli da daju izjave. Oglasio se samo koordinator FS BiH za omladinski fudbal, Murat Jaha, koji je osudio ponašanje dela navijača u Modriči. On je dodao da takvim stvarima nije mesto u sportu..."U nekoliko navrata sudija je zaustavljao igru. Opominjali smo navijače sa severne tribine da će biti prekinuta utakmica, ali nije vredelo", rekao je Jaha.

"Nismo hteli da pod pritiskom i silom odstranimo te ljude, čekali smo da se smire, ali nije išlo".

Jaha kaže da je svim akterima prijateljskog susreta žao što on nije odigran do kraja...

"Velika je šteta što je ova fudbalska poslastica okončana neslavno. BiH igra u Brazilu, mladi fudbaleri Srbije su prvaci Evrope, ali nacionalizam nije dao da se ode dalje. FK Modriča je bila odličan tehnički organizator, ali sve je bilo uzalud. Povici koji su se čuli sa tribina nisu za sport i zbog toga je prekinut meč", rekao je Jaha.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track