OSUĐEN ZBOG ŠVERCA DROGE: Bivši fudbaler Zvezde na robiji zbog 950 kg kokaina!
Foto: Printskrin

Stanković 9 godina iza rešetaka

OSUĐEN ZBOG ŠVERCA DROGE: Bivši fudbaler Zvezde na robiji zbog 950 kg kokaina!

Fudbal -
Stanković je uhapšen u februaru 2009. godine u akciji španske policije pod imenom "Ciklon". On je sa svojim saradnicima brodovima dopremao kontejnere sa drogom iz Argentine

MADRID - Bivši fudbaler Crvene zvezde Predrag Stanković osuđen je u Madridu na zatvorsku kaznu od devet godina zbog švercovanja 950 kilograma kokaina čija je vrednost na crnom tržištu procenjena na oko 32 miliona evra.Pored Stankovića na zatvorsku kaznu od devet godina osuđen je i bivši fudbaler Atletik Bilbaa i Erkulesa, Hesus Emilio Dijez de Mijer popularan po nadimku Ćući. Fudbalski menadžer Zoran Matijević osuđen je na 11 godina zatvora, a Pablo Akosta na pet.Sva četvorca su uhapšena u februaru 2009. godine u akciji španske policije pod imenom "Ciklon". Oni su brodovima dopremali kontejnere sa drogom iz Argentine. U Kadiz i Valensiju dopremili su kontejnere u kojima je bilo 950 kilograma kokaina. Otkrio ih je jedan od saradnika koji je bio ubačen od strane policije kao doušnik.

Stanković je u karijeri igrao za OFK Beograd i Zemun odakle je 1994. godine prešao u Crvenu zvezdu. On je briljirao 1996. godine na mečevima protiv Barselone u Kupu pobednika kupova kada je čuvao Ronalda.

http://www.youtube.com/watch?v=7T1q_xgoOcY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track