TURE ODBRUSIO MURINJU: Pokaži više poštovanja prema rivalima

Reakcija

TURE ODBRUSIO MURINJU: Pokaži više poštovanja prema rivalima

Fudbal -
Mislim da priča više nego ikad, verovatno jer se to sviđa engleskoj štampi, naveo je biši igrač Barselone

Trener fudbalera Čelsija, Žoze Murinjo je u proteklim nedeljama bio "bez dlake na jeziku" i često izlazio u javnost sa provokacijama na račun Mančester sitija, Arsenala i Real Madrida.Prvi je udarac uzvratio Pepe, defanzivac Reala, a nije mogao da se "strpi" i vezista Sitija, Jaja Ture.

"Mislim da priča više nego ikad, verovatno jer se to sviđa engleskoj štampi", naveo je biši igrač Barselone i dodao:"On je trener i mora da pokaže malo poštovanja. Stalno govori o svima i to nije u redu. Zato je Barselona uvek dobijala Madrid kada ga je Murinjo vodio."Na pritiske Murinja da je Siti favorit u trci za titulu, 30-godišnji Ture je izjavio:

"Ne, nikako. Čelsi je devet poena ispred nas. Mi imamo tri meča manje, ali možemo ih i izgubiti. Po mom mišljenju, Čelsi je favorit."

Zadovoljan jer su već osvojili Liga kup, Ture je odrično odgovorio na pitanje da li smatra neuspehom ukoliko njegov tim ne osvoji još jednu titulu.

"Već smo osvojiili Liga kup. Ne možete na to tako gledati. Fudbal je takmičenje - samo jedan tim može da osvoji svaku od titula", istakao je Ture.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track