RONALDO I REAL GOSTI PARTIZANA: Kraljevski klub na rođendanu crno-belih!?
Foto: Fonetap

Bilo bi lepo

RONALDO I REAL GOSTI PARTIZANA: Kraljevski klub na rođendanu crno-belih!?

Fudbal -
Utakmica dva kluba mogla bi se odigrati u sklopu proslave sedam decenija postojanja kluba iz Humske

Direktorka marketinga Fudbalskog kluba Partizan Snežana Filipović nagovestila je duel Real Madrida sa crno-belima na proslavi 70 godina postojanja srpskog kluba. Marketinški tim Partizana gostuje na Santjago Bernabeuu gde je španskom gigantu predstavio projekat partizan.tesla.tc koji služi održavanju kontakta sa navijačima.

Filipovićevu su na Santjago Bernabeu ugostili generalni direktor Real Madrida Hose Anhel Sančes i direktorka marketinga Reala, Begona Sanc, a domaćin je bio legendarni igrač dva kluba Predrag Mijatović.

Direktorka marketinga Partizana je čelnicima Reala predstavila prednost te multimedijalne platforme za španski klub sa 40 miliona simpatizera širom sveta.

Po isteku šestomesečnog promotivnog perioda, marketing Reala odlučiće o širenju te multimedijalne platforme koja je već sada dostupna na http://real.tesla.tc/.

Dva kluba su se poslednji put srela na jesen 2003. godine u grupnoj fazi Lige šampiona. U Humskoj nije bilo golova, dok je Real na Bernabeuu slavio golom Raula iz ofsajda.

http://www.youtube.com/watch?v=cxXO5sszDnQ
http://www.youtube.com/watch?v=rhp8QZLCjQ0

Real i Partizan igrali su i finale Kupa šampiona, 1966. godine na briselskom Hejselu, a Real je slavio sa 2:1, iako su crno beli poveli golom Velibora Vasovića.

http://www.youtube.com/watch?v=x0pVrZZdmOs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track