MARTINO I ANĆELOTI: Borba tek počinje, devet krugova je do cilja

Utisci

MARTINO I ANĆELOTI: Borba tek počinje, devet krugova je do cilja

Fudbal -
Treneri fudbalera Barselone i Reala svesni su da je do konačnog raspleta trke za titulu u Primeri ostalo još mnogo

Veliko zadovoljstvo bilo je primetno na licu trenera Barselone posle velike pobede nad Realom na "Bernabeu". Njegov tim je u Madridu slavio sa 4:3, iako je Real početkjom drugog poluvremena imao vođstvo od 3:2.

Ključni čovek preokreta bio je, naravno, Leo Mesi.

"Mogao bih dosta toga da kažem o Leu Mesiju, ali sada prosto nema potrebe za tim, to bi bio kompliment za komplimentom. Danas je oborio još jedan rekord...", podseća Martino.

Nejmar je ostao u senci Mesija, ali Barsin trener ima reči hvale i za njegovu partiju.

"On ima tek 21 godinu i već je dosta toga postigao. Večeras je najviše zahvaljujući njemu došlo do isključenja Serhija Ramosa", konstatovao je Martino.

Naravno, on je presrećan posle ovakvog ishoda, ali upozorava da Barsa tek treba da se domogne čela tabele.

"Za nas Liga praktično tek sada počinje. El Klasiko je bio samo jedna utakmica", zaključio je Martino.

Trener Reala Karlo Anćeloti je nakon meča rekao da ovu utakmicu što pre treba zaboraviti i okrenuti se narednim izazovima.

„Bila je ovo odlična utakmica, ali moramo da je zaboravimo. Naš sledeći meč je u ovom trenutku veoma važan, ovaj smo zaboravili. Tim je spreman da odgovori na sve izazove, spremni su da se podignu nakon ovog meča. Ja sam zadovoljan njihovom igrom. U prvim mečevima sa Barsom i Atletikom smo zaslužili da izgubimo, sada to nismo. Dosta smo bolji nego tada, napredovali smo, što smo i pokazali u ovom meču"."Mislim da su neke naše sitne greške odlučile meč. Mesi je sjajan igrač, kada dopustite sebi grešku protiv igrača njegovog kalibra, onda je normalno da usledi kazna. Sve u svemu, predstoji nam još devet mečeva do kraja. Svaki će biti odlučujući za nas.“, zaključio je Anćeloti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track