Milanović: Jagodina gradi novi stadion

Veliki projekat

Milanović: Jagodina gradi novi stadion

Fudbal -
Jagodina rekonstruiše stadion lokalnog srpskoligaša u gradskom naselju Tabane, koji bi trebao da posluži kao pomoćni teren za superligaša

JAGODINA - Predsednik fudbalskog kluba Jagodina i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Goran Milanović izjavio je danas da se u jagodinskom gradskom naselju Tabane gradi savremeni stadion.

Prema njegovim rečima taj stadion će imati sve što podrazumevaju najviši evropski i svetski standardi, uključujući i grejanje terena.

"Radovi su u punom jeku i izgradnja novog stadiona je ulaganje u fudbalsku budućnost Jagodine", naglasio je Milanović na godišnjoj Skupštini kluba, samo nekoliko dana nakon što je izjavio da je cilj Jagodinaca da se uskoro bore za šampionsku titulu u Srbiji.

Novi stadion gradi se na terenu fudbalskog kluba Tabane Trgovački, člana srpske lige Istok, koji je filijala Jagodinaca i gde, kako je naveo Milanović, igrači Jagodine iz omladinske škole idu na dogradnju.

"Klub vodi trener sa "profi licencom", zajedno sa grupom mladih i stručnih momaka. Sada "odvajamo od usta", ali cilj je da se napravi savremen, lep fudbalski teren, koji će mnogo značiti za budućnost i vratiti uložena sredstva u dogledno vreme", poručio je Milanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track