TRIJUMF VUČICE: Florenci golom u 91. minutu srušio Torino

Serija A

TRIJUMF VUČICE: Florenci golom u 91. minutu srušio Torino

Fudbal -
Fudbaleri Rome savladali su Torino sa 2:1 u prvoj utakmici 30. kola italijanske Serije A. Vučica je do trijumfa došla tek u sudijskoj nadoknadi vremena, golom Alesandra Florencija

RIM - Fudbaleri Rome savladali su Torino sa 2:1 u prvoj utakmici 30. kola italijanske Serije A.Vučica je do trijumfa na "Olimpiku" došla tek u sudijskoj nadoknadi vremena, golom Alesandra Florencija.Roma je povela u 41. minutu pogotkom Matije Destra, ali je Ćiro Imobile u 52. minutu izjednačio na 1:1.

Međutim, domaći tim je u uzbudljivoj završnici ipak stigao do sva tri boda, zahvaljujući spretnosti Alesandra Florencija. On je u 91. minutu iskoristio sjajnu asistenciju Žervinja i fantastičnim udarcem savladao golmana Padelija.Roma se tako učvrstila na drugoj poziciji na tabeli. Prvi je Juventus sa 78 bodova, Roma ima 14 bodova manje, ali i utakmicu manje. Treći je Napoli sa 58 bodova, ali i Napolitanci imaju meč više u odnosu na Vučicu.

http://www.youtube.com/watch?v=MM7cCf4bsuE
Utorak:

Sreda:Atalanta - LivornoKaljari - VeronaKatanija - NapoliKjevo - BolonjaFiorentina - MilanĐenova - LacioJuventus - ParmaSasuolo - SampdorijaČetvrtak:Inter - Udineze.

Tabela: Juventus 78 bodova, Roma 67, Napoli 58, Fiorentina 51, Parma i Inter po 47, Lacio 42...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track