BATICA I JARNI NA ENGLESKI NAČIN: Fudbaler Sanderlenda uhvatio protivnika za muškost
Foto: Printskrin

Dešava se i u Engleskoj

BATICA I JARNI NA ENGLESKI NAČIN: Fudbaler Sanderlenda uhvatio protivnika za muškost

Fudbal -
Ispred golmana Sanderlenda našli su se Bardsli i Nolan, a onda je domaći fudbaler uhvatio za međunožja protivničkog igrača

SANDERLEND - Fudbaler Sanderlenda Fil Bardsli uhvatio je za međunožje igrača Vest Hema Kevina Nolana tokom meča dva kluba u 32. kolu Premijer lige.Incident se dogodio u devetom minutu utakmice kada su se fudbaleri Vest Hema spremali da izvedu korner. Ispred golmana Sanderlenda našli su se Bardsli i Nolan, a onda je domaći fudbaler uhvatio za međunožja protivničkog igrača.Nolan je na kraju meča imao više razloga za radost, pošto je Vest Hem pobedio s 2:1.Engleski mediji podsećaju da je ovaj događaj podseća na 1988. godinu kada je tokom meča FA kupa između Vimbldona i Njukasla kada je Džons uhvatio za međunožje legendarnog Pola Gaskojna.

Ovaj trenutak podseća na okršaj fudbalera Zorana Mirkovića i Roberta Jarnija u Zagrebu, tokom duela Hrvatske i Jugoslavije (2:2) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2000. godine. Mirković je tada uhvatio Jarnija za muškost zbog čega je dobio crveni karton.

http://www.youtube.com/watch?v=zjG4d4bSR4E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track