PROCENITE SAMI: Da li je Partizan oštećen protiv Javora? (Anketa)

Dve (ne)sporne situacije

PROCENITE SAMI: Da li je Partizan oštećen protiv Javora? (Anketa)

Fudbal -
Lazović je u 42. minutu postigao gol, ali je on poništen jer je pomoćnik Vlada Glođevića Dejan Potočan signalizirao ofsajd

Čini se da će i posle gostovanja u Ivanjici u 23. kolu Jelen Superlige trener, fudbaleri i rukovodstvo Partizana imati razloga da budu nezadovoljni arbitražom, pošto im je pred kraj poluvremena meča sa Javorom sudija Vlado Glođović poništio čini se čist pogodak. U 42. minutu, Danko Lazović je zatresao mrežu Javoru posle šuta Škuletića, ali je pomočni sudija Dejan Potočan signalizirao ofsajd i poništio gol. U prvi mah je delovalo da je sudija u pravu, ali tek na usporenom snimku se vidi da je Milovan Milović zakasnio da napravi ofsajd zamku i da je Lazoviću poništen regularan gol.Partizan je prethodno tražio penal u 35. minutu. Lazović je pao u kaznenom prostoru, crno-beli su tražili penal, ali je sudija pokazao da se meč nastavi.

U prošlom kolu Partizan je na svom stadionu oštećen, pošto je dosuđen jedanaesterac za Vojvodinu, iako je prekršaj Trajkovića bio van kaznenog prostora, što je utvrdila i Sudijska komisija FSS.

http://www.youtube.com/watch?v=A-TNVJWYOr4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track