ATLETIKO PRESKOČIO I VALENSIJU: Raul Garsija za novi korak ka tituli

Primera

ATLETIKO PRESKOČIO I VALENSIJU: Raul Garsija za novi korak ka tituli

Fudbal -
Atletiko, koji je u poslednjem minutu ostao bez pocrvenelog Huana Frana, je bio bolji tim, posebno u drugom poluvremenu, klada je četa trenera Dijega Simeonea promašila nekoliko izglednih prilika, pre svih one u kojima je sam pred golmana izbio Dijego Košta

Golom Raula Garsije u 42. minutu fudbaleri madridskog Atletika savladali su na gostovanju Valensiju u 35. kolu Primere i napravili korak ka osvajanju titule šampiona. "Jiorgandžije" sada imaju šest bodova više od Reala, koji ima i meč manje, kao i Barselona kojoj beže sedam bodova.

Atletiko je do pobede došao, golom, kojem je dosta kumovao golman Valensije, koje je istrčao na centaršut, ali je ostao iza Raula Garsije, koji je lepim trzajem glave smestio loptu u praznu mrežu.

Atletiko, koji je u poslednjem minutu ostao bez pocrvenelog Huana Frana, je bio bolji tim, posebno u drugom poluvremenu, klada je četa trenera Dijega Simeonea promašila nekoliko izglednih prilika, pre svih one u kojima je sam pred golmana izbio Dijego Košta.

Atletiko, koji je ostvario devetu pobedu u nizu, čeka prvu titulu još od 1996. godine kada je na klupi tima bio Radomir Antić, a najbolji fudbaler Milinko Pantić.

Tim iz Madrida u sredu igra revanš meč polufinala Lige šampiona sa Čelsijem, u prvom meču bilo je 0:0.

http://www.youtube.com/watch?v=Z2ZxxUH-kBs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track