SRAMOTA: Trener potcenio Filipa Đorđevića
Foto: Reuters

Francuz omalovažio Srbina

SRAMOTA: Trener potcenio Filipa Đorđevića

Fudbal -
Zgadilo mi se sve jer trener Zakarijan nije dozvolio da se sa 200 utakmica oprostim od naših navijača, poručio centarfor

Ružan kraj.Najbolji fudbaler Nanta Filip Đorđević završio je poglavlje u karijeri kao član Nanta jer ga trener Mikel der Zakarijan nije uvrstio u tim za utakmicu sa Tuluzom.- Zgadilo mi se! Samo sam želeo da igram nekoliko minuta u Tuluzu ili bar nekoliko sekundi u sudijskoj nadoknadi kako bih sledeće nedelje na Bužoaru proslavio svoj 200. meč u dresu Nanta protiv Sent Etjena. Posle sedam sezona u klubu mislim da sam zaslužio malo više poštovanja - rekao je Đorđević i dodao:- Uvek sam davao sve od sebe za Nant i bio mu posvećen do samog kraja. Prelomio sam sad i neću igrati u sledećim kolima protiv Sent Etjena i Bastije. Za mene je završeno i od danas sam na odmoru. Nemam nameru da menjam odluku. Ovo je kraj moje karijere u Nantu, već sam igrač Lacija!Trener Der Zakarijan tvrdi da nema problema između njega i najboljeg fudbalera, ali da nikom neće dozvoliti mešanje kad je reč o sastavljanju ekipe.- Ovo je bio zvaničan meč. Ne postoji igrač koji će odlučiti da li će igrati ili ne. Ako želi da odigra 200 utakmica za Nant, imaće priliku da to učini na naredna dva meča. Da li će se to ostvariti, videćemo.

Trener i autoritetZNA SE KO JE ŠEFDer Zakarijan ne krije zahvalnost prema srpskom asu za sve što je prikazao tokom sedam godina igranja u njegovom klubu.- Volim tog momka! Prošle godine nas je sa 20 golova uveo u ligu i hvala mu na tome. Ove sezone je deset puta bio strelac, ali ovde sam ja šef i ja donosim odluke o tome ko će igrati - jasan je Der Zakarijan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track