NOEL GALAGER: Lepo je bilo videti Suareza u suzama
Foto: Reuters

Gitarista Oejzisa oduševljen

NOEL GALAGER: Lepo je bilo videti Suareza u suzama

Fudbal -
Bilo je lepo videti Suareza u suzama jer je on očigledni prevarant. Ne mogu da verujem da su ga novinari izabrali za najboljeg igrača sezone, rekao je muzičar

BEOGRAD - Nekadašnji gitarista Oejzisa (Oasis) Noel Galager rekao je da je oduševljen patnjom fudbalera Liverpula Luisa Suaresa posle utakmice koja je povećala šanse da će njegov Mančester siti osvojiti titulu.

"Bilo je lepo videti Suareza u suzama jer je on očigledni prevarant. Ne mogu da verujem da su ga novinari izabrali za najboljeg igrača sezone", rekao je Galager engleskim medijima.

Liverpul je protiv Kristal Palasa vodio 3:0, ali se utakmica završila 3:3, što je znatno povećalo šanse za osvajanje titule Mančester sitija, kluba čiji je Galager vatreni navijač. On sada nije propustio priliku da "bocne" i londonske klubove kojima je njegov Siti ove sezone davao šest golova.

"Poveli su 3:0, pa su ih ponele emocije. Niko u Premijer ligi ne pobeđuje sa šest ili sedam golova, osim ako ne igrate sa Arsenalom ili Totenhemom", rekao je Galager.

Galager je sada u bendu Haj flajing berds (High Flying Birds), a u britanskoj javnosti je poznat po oštrim kritičkim komentarima prema svemu i svačemu, pa čak i svom bendu, čije je spotove kritikovao.

http://www.youtube.com/watch?v=MUKqqoQmG0Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track