NIKOLA VUČEVIĆ POSETIO ZVEZDU: Pamtim pobedu nad Romom i visinu Nikole Žigića

Gost na Marakani

NIKOLA VUČEVIĆ POSETIO ZVEZDU: Pamtim pobedu nad Romom i visinu Nikole Žigića

Fudbal -
Njega sam uvek voleo da gledam, možda zbog toga što sam i sam bio dosta visok, i sama njegova pojava na terenu, okruženog nižim igračima mi je bila čudna i zanimljiva, rekao je košarkaš Orlanda

Košarkaš Orlando Medžika i crnogorski reprezentativac Nikola Vučević posetio je fudbalere Crvene zvezde tokom kratkog boravka u Beogradu.

Vučević je više puta isticao da je veliki navijač ’crveno-belih’, a prilikom posete na „Marakani“ se upoznao sa fudbalerima i stručnim štabom Crvene zvezde, a Miloš Ninković mu je poklonio dres i uručio majicu Delija.

„Pratim i volim Zvezdu otkad znam za sebe. Rođen sam 1990. godine, i imao sam svega jednu godinu kada je Crvena zvezda postigla najveće uspehe u svojoj istoriji, pa naravno nemam u sećanju taj period, ali jedna od omiljenih utakmica kojoj sam prisustvovao je ona protiv Rome, kada smo slavili golovima Nikole Žigića. Njega sam uvek voleo da gledam, možda zbog toga što sam i sam bio dosta visok, i sama njegova pojava na terenu, okruženog nižim igračima mi je bila čudna i zanimljiva“, rekao je Vučević.

Crnogorski reprezentativac je rođen u Švajcarskoj, a kako kaže, ljubav prema Zvezdi mu je preneo otac Boro, koji je takođe bio poznati košarkaš.

„Jako mi je drago što sam dobio priliku da se upoznam sa fudbalerima Crvene zvezde. Bio sam ovde i pretprošlog leta, tokom kvalifikacija za Ligu Evrope, ali potpuno je drugačiji utisak ovde ispred svlačionica gde sam imao priliku i da popričam sa fudbalerima. Ukoliko ostanem u Beogradu, sigurno ću prisustvovati i utakmici protiv OFK Beograda, i nadam se pozitivnom ishodu koji će, uz takođe dobre vesti iz Užica, Crvenoj zvezdi garantovati šampionsku titulu“, istakao je Vučević.

Vučević je nastupajući u dresu Orlanda ove sezone beležio zapažen učinak, a jednu od najboljih partija pružio je protiv Majami Hita. U tom meču, zabeležio je 20 poena i čak 29 skokova, čime je postao novi rekorder Medžika.

„Očekujem i nadam se da ću ostati u Orlandu. Zadovoljan sam svojom formom i tretmanom koji imam, i voleo bih da ostanem u klubu. Mislim da će šampionat osvojiti Majami, imaju sjajan tim i tempirali su formu za sam kraj“, smatra Vučević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track