KURIR PROVERAVA POŠTENJE: Ako je Superliga regularna, sigurno padamo tiket
Foto: Saša Pavlić

Naša redakcija stavlja na probu

KURIR PROVERAVA POŠTENJE: Ako je Superliga regularna, sigurno padamo tiket

Fudbal -
Naša redakcija prognozirala mečeve 28. kola za koje čaršija kaže da su namešteni, kao što je to bio slučaj prethodnog vikenda

Ovo i deca znaju...Nakon što je prošlog vikenda cela Srbija znala ishode mečeva Superlige, kladionice zabranjivale uplate na većinu parova, a utakmice završene najčudnijim rezultatima još od vremena Slavka Šajbera, Zajednica superligaša je na sednici u sredu donela odluku da je takmičenje potpuno regularno, u skladu sa propisima fer-pleja i odbacila navode o neregularnostima u 27. kolu!Sportska redakcija našeg lista juče je želela da potvrdi regularnost takmičenja, pa je uplatila tiket sa parovima za koje čaršija bruji da su namešteni. Samo naizgled lak zadatak - uplatiti tiket, nije tako lak u prestonici Srbije pošto većina kladionica izbacuje parove i kvote za mečeve Superlige tek na dan odigravanja mečeva, a oni retki koji primaju uplate petkom nude toliko smešne kvote da je svima jasno da u našem fudbalu nešto debelo smrdi.Osvajač Kupa, iako je pobedio Jagodinu u Beogradu sa 2:0, samo dva dana kasnije nije favorit na svom terenu protiv istog rivala jer „ćuranima“ trijumf u Novom Sadu garantuje izlazak na međunarodnu scenu.Takođe, Napredak dolazi na Karaburmu sa drugim timom s namerom da ukaže šansu rezervistima. O trijumfima Zvezde i Partizana da i ne govorimo, pošto Superliga nije Primera ili Premijer liga, a Sloboda i Voždovac još manje liče na Kristal palas ili Levante.

Slučaj SlobodaDŽAJIĆ: NEKA SE UKINE FUDBAL!Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić kaže da će imati šta da kaže po završetku prvenstva.- Vidim da pričaju da je i ranije bilo odluka na štetu Slobode. Ako imaju prave argumente o neregularnostima i ako je to tako, onda neka se ukine fudbal. Znam šta imam da kažem na mnoge teme, ali će one doći na red kada se završi šampionat - rekao je predsednik Zvezde za Sport.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track