STANKOVIĆ ČESTITAO JOVIĆU: Bravo Luka, tako se stvaraju šampioni!
Foto: Crvenazvezdafk.com

Legenda Zvezde o svom nasledniku

STANKOVIĆ ČESTITAO JOVIĆU: Bravo Luka, tako se stvaraju šampioni!

Fudbal -
Stanković je držao raniji rekord, koji je iznosio 16 godina, 11 meseci i 24 dana. Jović je postavio novi rekord sa 16 godina, 5 meseci i 5 dana

NOVI SAD - Bivši igrač Crvene zvezde Dejan Stanković čestitao je Luki Joviću, koji je golom u Novom Sadu na meču protiv Vojvodine (3:3) postao najmlađi strelac u istoriji beogradskog kluba.Stanković je držao raniji rekord, koji je iznosio 16 godina, 11 meseci i 24 dana. Jović je postavio novi rekord sa 16 godina, 5 meseci i 5 dana."Bravo za Jovića! Bravo za Zvezdu i trenera Stojanovića što mu je dao minute. Tako se stvaraju šampioni, kada mladom igraču daš šansu, a on ti vrati na najlepši način. Čestitam mu iz sveg srca i neka samo nastavi u ovom ritmu. Mojoj Zvezdi želim da me što više klinaca potisne sa ove liste, i da za godinu dana budem deseti na njoj, jer budućnost je u našoj deci", rekao je Stanković.

Jović na meču protiv Vojvodine, Foto: crvenazvezdafk.com
Jović na meču protiv Vojvodine, Foto: crvenazvezdafk.com

Jović je istakao da je presrećan zbog gola koji je postigao na derbiju."Nema puno igrača koji su na svom prvom seniorskom nastupu bili strelci. Upravo su mi rekli i da sam najmlađi strelac u Zvezdinoj istoriji, i šta da kažem osim da sam presrećan! Ovo mi je najlepši dan u karijeri i sigurno ću ga pamtiti čitavog života. Preda mnom se nalazi još mnogo truda i rada kako bih postao standardan fudbaler Crvene zvezde. Nadam se da ću u budućnosti, kao i moji današnji saigrači, osvajati titule sa Zvezdom. Golman je istrčao, dobro mi je skratio ugao, lopta je odskočila tako da sam odustao od loba i pokušao sam da je proturim pored njega. Nisam uspeo u tome, ali naravno da nisam razočaran. Biće još golova, nadam se u važnijim utakmicama za Crvenu zvezdu", rekao je Jović.

http://www.youtube.com/watch?v=Gs3Gop_fecY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track