DŽAJIĆ: Slavićemo Bari dok ne budemo ponovili uspeh
Foto: Nemanja Pančić

Proslavili godišnjicu

DŽAJIĆ: Slavićemo Bari dok ne budemo ponovili uspeh

Fudbal -
Ovaj datum ne sme nikada da se zaboravi, a danas je još veća draž jer smo "spojili" ovo slavlje sa titulom prvaka države, rekao je prvi čovek crveno-belih
1 / 4 Foto: Nemanja Pančić

Pamtiće se Sveti Nikola.Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić veruje da će crveno-beli bar još jednom u budućnosti podići pehar namenjen šampionu Evrope! Svečanim koktelom na našem najvećem stadionu, Crvena zvezda je obeležila godišnjicu osvajanja titule prvaka Evrope, najvrednijeg trofeja u svojoj bogatoj istoriji.Na penale 5:3Dogodilo se to na jučerašnji dan, pre 23 godine, kada je Zvezda u finalu tadašnjeg Kupa šampiona u Bariju pobedila Marsej posle penala sa 5:3, pošto tokom 120 minuta igre nije bilo golova. Predsednik kluba Dragan Džajić obratio se okupljenima i poručio da 29. maj 1991. godine ne sme da se zaboravi i da je neophodno obeležavati ga sve do trenutka kada Zvezda ponovo ne dođe do trofeja u Ligi šampiona.- Ovaj dan je dan kada nam je generacija Crvene zvezde donela najveću radost u istoriji kluba, kada smo postali prvaci Evrope. Mi ćemo ovaj datum obeležavati svake godine, bar do onog trenutka kada ponovo budemo prvaci Evrope, a nadam se da će taj dan jednom i doći. Ovaj datum ne sme nikada da se zaboravi i zato smo ga svake godine obeležavali - rekao je Dragan Džajić.Hvala LjupkuDžajić je potom čestitao bivšim igračima i treneru Ljupku Petroviću na tadašnjem uspehu, kao i aktuelnoj ekipi, treneru Slaviši Stojanoviću i članovima Uprave na osvojenoj tituli, ali i „onima koji su pružali podršku klubu u godinama u kojima klub nije uspevao da osvoji šampionski pehar“.(P. p.)

Milijaš Iskulirao UpravuHVALA TRENERIMA I NAVIJAČIMA!Kapiten Nenad Milijaš čestitao je zlatnoj generaciji kluba, a zatim se osvrnuo na tek završenu sezonu.- Svi znaju koliko nam je bila teška i naporna ova godina. Prolazili smo kroz razne trenutke i zahvalio bih se svim svojim saigračima, trenerima i navijačima, na kraju smo svi zajedno uspeli da dođemo do cilja koji se dugo čekao - izjavio je Milijaš.Slučajno ili ne, Milijaš je propustio da pomene Upravu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track