ORLOVI STIGLI U SAO PAOLO: Srpski fudbaleri doputovali u Brazil
Foto: Printskrin

Održali prvi trening

ORLOVI STIGLI U SAO PAOLO: Srpski fudbaleri doputovali u Brazil

Fudbal -
Ubrzo po dolasku u hotel Hilton, vršilac dužnosti selektora Ljubinko Drulović i članovi stručnog štaba održali su trening u sportskom centru kluba Audaksa

SAO PAULO - Ekspedicija fudbalske reprezentacije Srbije doputovala je danas u Sao Paolo gde će u petak odigrati prijateljsku utakmicu protiv selekcije Brazila.

Ubrzo po dolasku u hotel "Hilton", vršilac dužnosti selektora Ljubinko Drulović i članovi stručnog štaba održali su trening u sportskom centru kluba Audaksa.

Napadač Anderlehta Aleksandar Mitrović poručio je da ne oseća ni strah ni tremu zbog meča sa petostrukim prvakom sveta.

"Naprotiv, to je idealna prilika da i sebi i drugima pokažemo da nam je bilo mesto na Svetskom prvenstvu. Mnogo smo vremena proveli u putu tokom ove turneje. Ipak, ne postoji bolji način da se izborimo sa umorom od motiva i naboja koji donosi utakmica protiv Brazila. Verujem da ćemo se predstaviti u najboljem mogućem svetlu u Sao Paolu", rekao je Mitrović.

Nemanja Gudelj je zadovoljan zbog činjenica da je odigrao svih 180 minuta tokom prethodne dve utakmice na turneji.

"Nadao sam se minutaži, ali iskreno nisam verovao da bih mogao toliko da provedem na terenu u prve dve utakmice. Doživeo sam ovu turneju kao priliku da pokažem da mi je mesto u reprezentaciji Srbije, ali i da tim napreduje. Verujem da su provere protiv Jamajke i Paname bile uspešne, a da će utakmica protiv Brazila svim igračima biti jedan od lepših događaja u karijeri", rekao je Gudelj.

Srpski fudbaleri pobedili su reprezentaciju Jamajke u Njujorku (2:1) i odigrali nerešeno (1:1) protiv Paname u Čikagu. Poslednji meč na turneji protiv Brazila odigraće u petak u Sao Paulu od 21 sat po srednjeevropskom vremenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track