Tole prelomio: Drulović ostaje
Foto: Dado Đilas

Saznajemo: FS Srbije ne menja selektora

Tole prelomio: Drulović ostaje

Fudbal -
Posle odlične partije Srbije protiv Brazila predsednik Karadžić će zadržati šefa struke

Sjajna partija selekcije Srbije protiv Brazila iznedrila je rešenje - Ljubinko Drulović ostaje selektor!Igra naših uticala je na predsednika FSS Tomislava Karadžića i njegove saradnike da Drul nastavi da vodi „orlove“. Iako tu vest još niko zvanično ne želi da potvrdi, prema saznanjima Kurira, sasvim je izvesno da će vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije tu funkciju obavljati i u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Naravno, za razliku od prethodna četiri prijateljska meča, sad će ispred njegovog imena biti skinuto v. d.- Funkcioneri saveza s predsednikom Tomislavom Karadžićem na čelu odlučili su da Ljubinko Drulović ostane selektor selekcije Srbije. Oni su zadovoljni kako je reprezentacija igrala u duelu protiv Brazila, sviđa im se postavljana taktika i smatraju da u ovom trenutku ne mogu da pronađu boljeg kandidata - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Razmišljali su o Piksiju i Mihajloviću, ali od njih dvojice nema ništa, pa je Drulović najlogičniji izbor. Igru protiv Brazila pohvalio je i selektor „karioka“ Filipe Skolari, što je takođe bio jedan od razloga zbog čega je odlučeno da se Druli pruži šansa da nacionalni tim predvodi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

DrulaVOLEO BIH TOLjubinko Drulović nikad nije krio da ima ambicije da predvodi „orlove“ u nastupajućim kvalifikacijama za EP:- Verujem u sebe, u svoj rad, ljude koji rade sa mnom i ove momke u ekipi. Na savezu je da odluči šta i kako. Uvek sam bio miran, nikad nisam pravio probleme oko mog statusa i na FSS je da donese odluku. Ne krijem da imam želju da radim ovaj posao s ovim momcima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track