Piksi za Kurir: Da, imam poziv iz Zvezde
Foto: Saša Pavlić

Dragan Stojković potvrdio pisanje našeg lista

Piksi za Kurir: Da, imam poziv iz Zvezde

Fudbal -
Novi čelnici Slaviša Kokeza i Zvezdan Terzić pored sebe žele legendu crveno-belih. Dogovor na pomolu

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest koju je Kurir ekskluzivno objavio o povratku Dragana Stojkovića na Marakanu!

Gledala se širom Srbije utakmica Urugvaj - Engleska, ali je brzo pala u drugi plan. Objavili smo nešto jače i od Mundijala. Piksi ponovo u Zvezdi! Nije prošao ni nepun sat, a već je stigla i potvrda od glavnog aktera priče.- Nije više tajna da imam poziv iz Zvezde! Videćemo, svi znamo koliko volim moj klub. Ne bih mnogo pričao, samo je sigurno da me Crvena zvezda želi - rekao je za Kurir Dragan Stojković.Slaviša Kokeza i Zvezdan Terzić žele legendu Crvene zvezde u klubu. Izbor je pao na Stojkovića, koji bi bio tim menadžer u klubu. Pregovore s bivšim trenerom Nagoje tajno je vodio Slaviša Kokeza, ali je posle pisanja Kurira sve izašlo na čistac. Dogovor je na pomolu.- Veliko ime! Piksi je imao dosta uspeha na Marakani. Iza njega su dve duple krune, a dobar je i trener. Gaji ofanzivan fudbal s mnogo golova. Ne bi me iznenadilo da dođe u Crvenu zvezdu. Na njemu je da odluči. Neka sabere da li mu se isplati ili ne - poručio je Stevan Stojanović, koji je sarađivao s Piksijem u Zvezdi.Podrška stiže i od Bore Cvetkovića.- Dolazak Piksija je jedino moguće rešenje za Zvezdu! Gde god i šta god da je radio imao je uspeha. I kao trener, i kao igrač, kao predsednik, direktor... Samo uz njega Crvena zvezda može do velikih rezultata.Potrebno je izvagati između ponuda FSS i Zvezde. Šta mu savetujete?- U ovom momentu možda je bolji posao selektora, ali zna se koliki je Stojković zvezdaš. Neće biti lako prelomiti - zaključio je Cvetković i dodao da bi mu bilo zadovoljstvo da ponovo sarađuje Piksijem.

Dika Stojanović: Piksi neguje ofanzivan fudbal, pravo rešenje za klub
Dika Stojanović: Piksi neguje ofanzivan fudbal, pravo rešenje za klub

Šatro neobaveštenNEUVERLJIVI TERZIĆNa Marakani su pokušali da izbegnu odgovor na pitanje o povratku Stojkovića.- Sve je to na nivou spekulacija. Nismo kontaktirali s njim ni Kokeza ni ja - neuverljivo će Zvezdan Terzić.Čekajte, ali Piksi je potvrdio da ima poziv iz Zvezde. Ko ga je onda zvao?!- To pitajte njega - reči su novog generalnog sekretara crveno-belih.

Lako ga se odrekliSTOJANOVIĆ BIVŠIRukovodstvo Crvene zvezde nema nameru da produži ugovor sa Slavišom Stojanovićem, koji ističe za devet dana. Trener koji je doveo crveno-bele do titule dobiće zahvalnicu od uprave uz želje da nađe dobar inostrani angažman. To mu neće biti problem jer ima ponude iz evropskih, ali i azijskih klubova. Sa stavkom u biografiji da je osvojio titulu u teškim uslovima u Zvezdi Stojanoviću se otvaraju brojna vrata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track