PARTIZANOVA DECA: Trujić i Dražić u Zvezdi!
Foto: Kurir Štampano

Crno-beli klinci blizu dolaska na Marakanu

PARTIZANOVA DECA: Trujić i Dražić u Zvezdi!

Fudbal -
Novi trener Lalatović ima izuzetno mišljenje o veznom igraču Napretka, dok talentovanog napadača dovodi gensek Terzić

Nikola Trujić i Dejan Dražić, deca Partizana, mogli bi doći u Crvenu zvezdu! Vreme je za promenu navijačkog opredeljenja. Partizan će ostati samo prošlost, dok je Zvezda sadašnjost i budućnost.Zagovornik dolaska Dražića je Zvezdan Terzić, koji mladog napadača poznaje iz OFK Beograda. Novi trener Nenad Lalatović ima izuzetno mišljenje o Trujiću. Nedavno je rekao da bi ga doveo u Crvenu zvezdu, ali da je to neizvodljivo zbog njegovih veza s Partizanom. Nije isključeno da će ipak doći do transfera mladog ofanzivca.Iznenađeni i zatečeniPrvotimac Napretka bio je iznenađen kad smo ga upitali za interesovanje ljudi s Marakane: - Niko mi ništa nije rekao. Imam ugovor s Napretkom, ako bi bilo tačno da postoji interesovanje, morao bih dobro da razmislim. Zavisi, naravno, i od ponude - iskreno će Trujić.Dejan Dražić je na odmoru u Crnoj Gori i juče nije odgovarao na pozive Kurira.Zanimljivo je istaći da Crvena zvezda ima i mnogo svojih talentovanih dečaka. Zvezdina deca čekajuTu se pre svega misli na omladince Luku Jovića, Mihajla Ristića, Miloša Brajovića, Vukašina Jovanovića i Miloša Zukanovića. Tu je i Stefan Mihajlović, koji se vraća iz Slobode. Isto tako, Zvezdan Terzić je u misiji da na Marakanu vrati, doduše na pozajmicu, talentovane Veljka Simića iz Bazela i Nemanju Maksimovića iz Domžala.

Nigerijac ogorčen na upravuDAUDA ODLAZI, MRĐA SE ISKULIRAOIz rukovodstva Crvene zvezde stigle su najave da niko od aktuelnog igračkog kadra više neće podneti tužbu za raskid ugovora. Međutim, od igrača stiže druga informacija. Na naše pitanje da li će podneti zahtev za raskid ugovora, Abiola Dauda je odgovorio:- To neće biti nikakva novost, ceo tim to radi.Nedavno hapšenje na aerodromu bila je kap koja je prelila čašu kod napadača Zvezde. Mislili smo da je bar taj problem rešen, ali Dauda nas je uverio u suprotno:- Ne, nije sređeno, još ništa nisu rešili. Odlazim razočaran. Preterali su. Što je mnogo, mnogo je!Dragan Mrđa juče je u društvu menadžera bio na razgovoru s gensekom Zvezdanom Terzićem. Iako je tužio klub, spreman je na dogovor, ali da mu sav novac bude isplaćen. Dao je ponudu rukovodstvu da mu do srede ujutru kažu koliko novca će mu uplatiti kako bi povukao zahtev sa arbitraže.

PIKOVI CRVENE ZVEZDE OVOG LETAAleksandar Luković (32)Iskusni štoper bio je na razgovoru kod Terzića i Kokeze. Istekao mu je ugovor sa Zenitom i zbog porodice želi da se vrati u Srbiju. Imao bi ulogu mentora mladim igračima.Marko Pavlovski (20)Došao bi na pozajmicu iz Porta i imao ulogu plejmejkera. Bio je kapiten generacije mladih srpskih fudbalera do 19 godina koja je prošle godine u Litvaniji osvojila titulu evropskog šampiona.Aleksandar Čavrić (20)Trebalo bi da zameni Darka Lazovića po desnoj strani. Pre dve godine je kao član Banata bio nuđen Crvenoj zvezdi, ali tadašnji predsednik Vladan Lukić odlučio je da je „suviše mlad“ za Marakanu.Tijago Galvao (24)Polivalentni Brazilac stigao bi iz užičke Slobode kao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor. On je velika želja trenera Lalatovića i s njim je uprava Crvene zvezde već počela pregovore.Milan Rodić (23)Ukoliko dođe na pozajmicu iz Zenita, to znači da će iskusni Nikola Mijailović napustiti klub. Jedan je od najvećih talenata srpskog fudbala, a u reprezentaciji bi trebalo da bude zamena za Kolarova.Andrija Luković (19)Mladi vezni fudbaler Rada velika je želja čelnika kluba. Levonogi fudbaler odlično se snalazi na sredini terena i takođe je član generacije koja je na EP osvojila zlatnu medalju.

Mrak na stadionuISKLJUČENA STRUJA NA MARAKANI!Zbog velikih dugova juče je na Marakani bila isključena struja! U 11 časova prostorije na najvećem srpskom stadionu ostale su bez električne energije. Ni u popodnevnim satima situacija se nije promenila. Ostaje otvoreno pitanje da li će struja doći danas do 13 časova, za kad je zakazana promocija novog trenera Nenada Lalatovića. Ovo nije prvi put da se zaposleni u Zvezdi suočavaju sa ovakvim problemom. I ranije je struja bila isključivana, ali ne ovoliko dugo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track