Najnovije vesti

ŠAMPION UPALIO MOTORE: Fudbaleri Zvezde počeli pripreme
Foto: Crvenazvezdafk.com

Na okupljanju se pojavio i Dauda

ŠAMPION UPALIO MOTORE: Fudbaleri Zvezde počeli pripreme

Fudbal
U odnosu na sastav od prošle sezone, treneru Nenadu Lalatoviću nisu se javili golman Boban Bajković, Dragan Mrđa, Miloš Ninković, Jovan Krneta, Nejc Pečnik, Dejan Kelhar, Luka Milunović i Marko Mirić, dok bi Nikola Mijailović trebalo naknadno da se priključi timu

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde počeli su danas u Beogradu pripreme za novu sezonu, a na stadionu se pojavio i Abiola Dauda, koji je podneo zahtev za raskid ugovora. U odnosu na sastav od prošle sezone, treneru Nenadu Lalatoviću nisu se javili golman Boban Bajković, Dragan Mrđa, Miloš Ninković, Jovan Krneta, Nejc Pečnik, Dejan Kelhar, Luka Milunović i Marko Mirić, dok bi Nikola Mijailović trebalo naknadno da se priključi timu. Među tridesetčetvoricom okupljenih igrača je i Saša Cilinšek koji je zimus stigao u klub ali nije bio licenciran za prolećni deo sezone. Tu je i više omladinaca i igrači koji su prošle sezone bili na pozajmici.

Zvezda bi trebalo da 1. jula otputuje na pripreme u Sloveniju, gde će boraviti dva puta, a od 16. do 20. jula boraviće u Belgiji, gde će odigrati prijateljske utakmice sa Mehelenom i Genkom. Fudbaleri Zvezde prvu zvaničnu utakmicu odigraće 9. avgusta kada će dočekati Radnički iz Niša u prvom kolu Super lige Srbije.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...