RADE UDARNIČKI: Zvezdaši pucaju od snage!

Crveno-bele ne napušta sjajna atmosfera

RADE UDARNIČKI: Zvezdaši pucaju od snage!

Fudbal -
Fudbaleri Crvene zvezde odlično podnose napore na pripremama u Sloveniji
1 / 3

Ajde, ajde! Možeš ti to. Još samo malo, izdrži. Bravo! Ove reči čuju se svakodnevno u teretani u Termama Čatež.Poruke ohrabrenja imaju i te kako efekta jer fudbaleri Crvene zvezde sjajno podnose sve napore u prvoj fazi priprema u Sloveniji. Zanimljivo je da u radu u teretani prednjače stariji igrači. Nenad Milijaš, Savo Pavićević, Nikola Mijailović i Đorđe Rakić daju sjajan primer mlađim saigračima.

Novi kondicioni trener crveno-belih Aleksandar Stajkovac izuzetno je zadovoljan odnosom igrača prema obavezama. Istog je stava i šef struke.- Radimo dva puta dnevno, treninzi su izuzetno naporni i teški. Prijatno sam iznenađen radom igrača tokom prvih deset dana - poručio je Nenad Lalatović.

Šampionska atmosfera stvara se u Sloveniji. Prošle zime stvorena je sjajna simbioza između igrača i stručnog štaba. Svi su disali kao jedan. Izgleda da su crveno-beli rešili da prepišu dobitnu formulu.

A sad malo izležavanja... Vežbanje u parteru
A sad malo izležavanja... Vežbanje u parteru

ČasovnikSAN, HRANA, TRENING...7.30 Ustajanje8.00 Doručak9.30 Trening13.00 Ručak14.00 Obavezan odmor18.00 Trening20.30 Večera23.00 Povečerje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track