PROROK: Pogodio šampione na pet događaja i dobio 100.000 evra

Zanimljivosti

PROROK: Pogodio šampione na pet događaja i dobio 100.000 evra

Fudbal -
Jedan Englez prognozirao je da će mančester siti biti šampion Premiojer lige, da će se u to takmičenje vratiti KPR, da će Vulvsi biti deo Čempionšipa, a da će pehari namenjeni pobednicima Lige šampiona i Mundijala otići Realu i Nemačkoj

Objasnio.

Jedan Englez uplatio je pred početak sezone tiket u kladionici, na kom je predvideo ishod pet fudbalskih takmičenja, a pošto je krajnji rezultat bio u skladu sa njegovom prognozom na 100 uloženih funti dobio je 83.000 odnosno 100.000 evra.

Pitate se šta je pogodio? Krenimo redom. Predvideo je da će Mančester siti vratiti titulu šampiona Premijer lige. Pravilno je pretpostavio da će se Vulvsi vratiti u Čempionšip, a i da će doduše posle baraža Kvins Park Rendžers biti član Premijer lige.

Gol Serhia Ramosa u finišu regularnog toga finala Lige šampiona sa Atletikom, odveo je meč u produžetke, a tamo je Real kao po njegovoj prognozi osvojio pehar.

Posle svega ostalo je da pogodi šampiona Mundijala. Tipovao je na Nemce, pa je posle gola Gecea u produžetku finala, mogao zasluženo da slavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track