MURINJO IZBEZUMIO NAVIJAČE: Za Čelsi je prelazni rok završen

Da li je bio iskren

MURINJO IZBEZUMIO NAVIJAČE: Za Čelsi je prelazni rok završen

Fudbal -
S obzirom da se prelazni rok završava 31. avgusta i da ima još 40 dana dotle, pitanje je da li je Murinjo bio sasvim iskren

Navijači Čelsija velike nade polažu u nastupajuću sezonu. Tradicija kaže da Žoze Murinjo u svakom klubu u drugoj sezoni beleži najbolje rezultate, pa shodno tome imaju ogromna očekivanja. Međutim, usledio je hladan tuš. Portugalac je poručio da je za njegov klub završen letnji prelazni rok.

Doduše, Čelsi nije škrtario do sada. Doveli su Seska Fabregasa iz Barselone, Dijega Koštu iz Atletika, Filipea Luisa takođe iz madridskog Atletika, iz istog kluba vratili golmana Tiboa Kurtou. "Plavci" su doveli i perspektivnog Hrvata Marija Pašalića, ali on će verovatno na pozajmicu. Klub je od bitnijih igrača napustio David Luiz, a očekuju se još neki odlasci.

Ipak, s obzirom da se prelazni rok završava 31. avgusta i da ima još 40 dana dotle, pitanje je da li je Murinjo bio sasvim iskren. Jer, mnogi smatraju da je ekipi sa Stamford Bridža potreban barem još jedan štoper, kao i napadač.

Pričalo se poslednjih dana da će Čelsi dovesti Samija Kediru, Rafamela Falkaa i Mirandu iz Atletika, ali ova izjava Murinja menja sve.

Ukoliko zaista ne bude novih pojačanja startni tim Čelsija u novoj sezoni mogao bi da izgleda ovako:

Kurtoa (Čeh)Bane Ivanović - Kejhil - Teri - Filipe LuisMatićFabregas - Vilijan - Azar - OskarDijego Košta.Na klupi su gotovo sigurni Aspilikueta, Salah, Šurle, Tores.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track