RUNI DOBIO ROK: Ako se ne pokaže dobro, van Gal ga menja Kavanijem

Holanđanin nema strpljenja

RUNI DOBIO ROK: Ako se ne pokaže dobro, van Gal ga menja Kavanijem

Fudbal -
Situacija će biti jasnija u narednih par nedelja kada Junajted odigra svoje prve mečeve pod palicom Holanđanina

Mančester junajted će tradicionalno pre sezone imati i američku turneju, koja bi mogla da bude presudna za budućnost Vejna Runija.

Naime, engleski fudbaler ne blista u poslednje vreme, ima problema sa prilagođavanjem taktici "Crvenih đavola" i to bi moglo da ga košta odlaska iz kluba. Otkada je Robin van Persi stigao u klub i zauzeo centralno mesto u napadu, Runi ne uspeva da igra na željenom nivou na nešto drugačijoj poziciji od one koju je imao ranije, a poznato je da je Runi još pre dve sezone bio na pragu odlaska iz kluba.

Sada se pominje nova opcija, po kojoj će mu van Gal na pomenutoj turneji pružiti šansu da se dokaže i da sve od sebe u novoj taktičkoj formaciji, ali u slučaju da se ne pokaže najbolje, Runi bi konačno mogao da ode sa "Teatra snova".

Kao rešenje za njegov odlazak, pominje se skupoceni Edinson Kavani, koji takođe ne igra na svojoj poziciji u PSŽ-u, a koji je u više navrata isticao da bi voleo da se oproba i u Premijer ligi.

Najveći problem u tom slučaju, bilo bi nalaženje novog kluba za Vejna Runija, koji osim što je jedan od najskupljih fudbalera sveta, ima nedeljnu platu od 300 000 funti, a na prste jedne ruke možete nabrojati timove koji bi mogli da ponude toliki novac jednom fudbaleru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track