PREOKRETOM DO POBEDE: Partizan se blamirao pa torpedovao Toršavn
Foto: Printskrin

U trećem kolu ponovo protiv Ludogoreca

PREOKRETOM DO POBEDE: Partizan se blamirao pa torpedovao Toršavn

Fudbal -
Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Toršavna sa 3:1 i u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona na Farskim Ostrvima

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Toršavna sa 3:1 i u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona na Farskim Ostrvima. Partizan je prvu utakmicu u Humskoj dobio rezultatom 3:0, pa su crno-beli u narednu rundu kvalifikacija prošli sa ubedljivih 6:1. Domaćin je neočekivano poveo golom Bartala Varduma u 35. minutu, a tim rezultatom je završeno prvo poluvreme. Međutim, Partizan se konsolidovao u nastavku, a crno-beli do preokreta stižu golovima Nikole Ninkovića u 49, Danka Lazovića u 75. i Petra Grbića u 91. minutu. Partizan će u narednoj rundi ponovo odmeriti snage sa znancima iz prošle sezone, ekipiom Ludogoreca. Ludogorec je u prvom meču savladao Dudelanž sa ubedljuvih 4:0, dok je revanš završen bez pobednika - 1:1.Bugari su prošle sezone u istoj fazi takmičenja eliminisali crno-bele ukupnim rezultatom 3:1.Partizan će 29. jula gostovati u Razgradu, dok je revanš na programu 6. avgusta u Humskoj.

http://www.youtube.com/watch?v=N94QRfXMOoo
21:46 - Kraj utakmice 21:43 (90. +1) - Gooooool, Partizan vodi 3:1! 21:36 (84.) - Ninković odlično šutira
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

21:32 (80.) - Grbić propušta veliku prilikuFofana je pravovremeno uposlio Grbića, ali on slabo šutira pa golman Toršavna lako interveniše.21:27 (75.) - Gooooool, Partizan vodi 2:1!Strelac je Danko Lazović. On je tako postigao treći gol u dvomeču sa Toršavnom.21:24 (72.) - Stativa za PartizanNinković je pogodio okvir gola.Njega je prethodno proigrao Lazović.21:24 (72.) - Žuti kartonEdmundson dobija žuti karton posle neopreznog statra s leđa.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

21:16 (64.) - Prete i FaraniKapiten Benjaminsen dobija loptu na desnoj strani i šutira iskosa, sa ivice kaznenog prostora, ali je bio neperecizan. 21:13 (61.) - Škuletić ne može do golaReđaju se promašaji fudbalera Partizana. Škuletić je pokušao atraktivnim udarcem, ali lopta ga pogađa u koleno i odlazi visoko preko gola.21:08 (56.) - Neprecizan udarac Škuletića Škuletić je dobio povratnu loptu na ivici kaznenog prostora, ali šutira veoma neprecizno.21:03 (51.) - Ninković ne koristi šansu za 2:1Ninković je izašao sam ispred golmana, ali Gestson sjajno interveniše i spasava domaćina.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

21:01 (49.) - Gooooool, Partizan je izjednačio na 1:1!Posle velike gužve u kaznenom prostoru Lazović pronalazi usamljenog Ninkovića koji donosi izjednačenje Partizanu.20:59 (47.) - Pokušaj ŠkuletićaOfanziva crno-belih na startu drugog poluvremena. Škuletić ima nou priliku, ali je i on bio neprecizan.20:58 (46.) - Počelo je drugo poluvremePartizan odmah ima odličnu priliku. Šutirao je Lazović, ali lopta ide pored gola.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

II poluvreme20:45 - Završeno je prvo poluvremePartizan posle prvih 45 minuta neočekivano gubi u revanšu na Farskim Ostrvima. Toršavn je došao do prednosti u 35 minutu golom Varduma.20:34 (35.) - Gooooool, Toršavn vodi 1:0!Posle prvog centaršuta sa desne strane lopta je proletela kroz kazneno prostor Partizana, ali je lopta odmah vraćena pred gol crno-belih, gde na drugoj stativi potpuno sam Vardum glavom trese mrežu. 20:30 (31.) - Promašaj LukeNova dobra prilika za crno-bele. Posle centaršuta s leve strane, na drugoj stativi Luka loše šutira i lopta odlazi pored gola.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

20:22 (23.) - Najbolja šansa za PartizanPosle dobrog centaršuta sa desne strane Ninković na drugoj stativi šutira glavom direktno u golmana Toršavna. 20:14 (15.) - Novi kiks LukačaGolman Partizana je prilikom ispucavanja pogodio protivničkog igrača, lopta je išla u gol, ali je Lukač ipak uspeo da spreči gol. 20:12 (13.) - Opasan napad ToršavnaPosle centaršuta Lukač je bio nesiguran, ali na kraju ipak uspešno interveniše. Golman partizana se povredio pošto je udario u stativu.20:09 (10.) - Pokušava i Ninković Novi napad crno-belih I pokušaj Nikovića, ali je i on bio neprecizan.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

20:07 (8.) – Uzvraća Partizan Drinčić je najaktivniji igrač Partizana na startu meča, pokušava i iz slobodnog udarca, ali promašuje gol. 20:02 (3.) - Domaći tim prvi preti Prvi preti Toršavn i to posle kornera, ali Holm promašuje gol. 20:00 (1.) - Počela je utakmica

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

19:50 - Startne postaveToršavn:

Gestson, Joensen, Holm, Davidsen, Davidsen, Murtitsen, Jensen, Vatnsdal, Hansen, Benjaminsen, Edmundson.Partizan: Lukač, Volkov, Ostojić, B. Ilić, Stanković, Drinčić, Brašanac, Ninković, Luka, Lazović, Škuletić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track