BIVŠI KONDICIONI TRENER ZVEZDE U KRAGUJEVCU: Radivoje Radaković opet u Radničkom 1923

BIVŠI KONDICIONI TRENER ZVEZDE U KRAGUJEVCU: Radivoje Radaković opet u Radničkom 1923

Fudbal -
Ekipa Radničkog 1923 pojačava se ne samo kada je u pitanju igrački već i trenerski kadar, pa je takopredstavljen novi – stari kondicioni trener Radničkog 1923, Radivoje Radaković, koji će intenzivno raditi sa ekipom u narednom periodu

Ekipa fudbalera Radničkog 1923 pojačava se ne samo kada je u pitanju igrački već i trenerski kadar, pa je takopredstavljen novi – stari kondicioni trener Radničkog 1923, Radivoje Radaković, koji će intenzivno raditi sa ekipom u narednom periodu.

Radivoje Radaković je rođen 1973. godine, u Kragujevcu i trenutno je zaposlen u Istraživačko – razvojnom centru za biomedicinski inžinjering Univerziteta u Kragujevcu. U svojoj karijeri bio je deo Radničkog u sezoni 2009/2010, a takođe i Crvene Zvezde, OFK Beograda. Poslednji klub u kojem je radio je Aris Solun (Grčka).

Predsednik FK Radnički 1923, Aleksandar Mitrović, izrazio je zadovoljstvo zbog saradnje sa Radakovićem i poželeo mu sreću i uspeh u predstojećem radu.

"Kako smo obećali, na svim nivoima se pojačavamo. Ovoga puta pojačavamo stručni štab. Dovodimo ljude, koji iza sebe imaju koretkan CV u svakom smislu. Danas vam ovde predstavljamo Radivoja Radakovića. Izražavam lično zadovoljstvo što smo, i pored brojih ponuda koje je on imao, uspeli da gospodina Radakovića privolimo da se nama pridruži u novom projektu FK ‘Radnički 1923′. Teška su vremena, on je i u finansijskom smislu nama izašao u susret i ljubav koju gaji prema klubu ovog puta pokazao i dokazao. Mi smo mu vrlo zahvalni i želimo mu uspešnu saradnju u klubu i da sezona bude onakva kakvu svi očekuju.", rekao je Mitrović.

Radaković je istakao da mu je drago što je u svom gradu, na mestu svog uspeha i da će pružiti svojj doprinos da ekipa bude spremna ekipa, koje se druge boje.

"Hvala predsedniku i Upravi kluba na poverenju i rečima dobrodošlice. Neke moje aspiracije, kako profesionalne, tako lične, vezane za rodni grad i vizije Uprave kluba su se poklopile. Na obostrano zadovoljstvo, ja sam tu. Vraćam se na mesto uspeha, jer smatram da je ovo mesto mog uspeha i kada sam u svom gradu, motiva ima dovoljno, a dobio sam jedan dodatan u ogromnoj podršci i poverenju trenerskog asa Dragoljuba Bekvalca. Svima sam zahvalan i nadam se da ću dokazati i pokazati da to nije bila bezvredna investicija. Moj cilj je da dam što veći doprinos da ‘Čika Dača’ ponovo bude neosovjiva tvrđava. Spremne ekipe mogu biti ekipe kojih se bojite, u domenu fer-pleja. Želim da Kragujevac povrati status najfudbalskijeg grada. Sve ostalo, nadam se da ću kazati na terenu", jasan je Radivoje Radaković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track