(FOTO) STIGAO SELEKTOR: Dik Advokat u Beogradu
Foto: Dragana Udovičić

Na redu promocija

(FOTO) STIGAO SELEKTOR: Dik Advokat u Beogradu

Fudbal -
Holanđanin će u ponedeljak potpisati ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije
1 / 4 Foto: Dragana Udovičić

Holandski stručnjak Dik Advokat danas će biti zvanično predstavljen kao novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije.On je juče kasno trebalo da stigne u Srbiju, a u toku dana, pre obraćanja medijima, dve strane će još jednom sesti kako bi definisale poslednje detalje pred početak zajedničkog rada.Bez pompe- Nije bilo planirano da ga dočekujem na aerodromu, već ga s nestrpljenjem očekujem u našem sportskom centru u Staroj Pazovi. Obavićemo ujutru nekoliko razgovora u vezi s poslom, a za 13 časova je planirano zvanično predstavljanje. Uveren sam da nam je s njim Francuska bliža nego s bilo kim i verujemo da ćemo na tom takmičenju ostvariti dobar rezultat - kaže Karadžić.Odmah po promociji Advokat bi trebalo da se pridruži porodici na odmoru, a prema dogovoru dve strane, Holanđanin neće morati da bude u Srbiji sve vreme.Skroman- Dogovor je da prati naše igrače po Evropi, da u Srbiju dolazi na najvažnije utakmice i gleda igrače iz domaćeg prvenstva. Prilikom okupljanja biće u Pazovi, a mimo toga verovatno u nekom beogradskom hotelu. On je veoma skroman u svojim zahtevima, nama nije problem ni da mu platimo stan ili kuću, ali on to nije zahtevao - kaže Karadžić.

Tole veruje u „orliće“DOLAZIM NA FINALETomislav Karadžić kaže da ne zna hoće li stići uživo da posmatra polufinalni meč EP između Srbije i Portugalije, ali obećava da će ići na finale.- Ukoliko se ukaže prilika da odem na polufinalnu utakmicu u Budimpeštu, naravno da ću biti tamo, a ukoliko mi obaveze to ne dozvole, siguran sam da ću otići u finale. Nažalost, Dik ne može sa mnom, jer je već jednom zbog nas prekinuo odmor, pa nije u redu da to čini još jednom, ali on dobro zna kvalitete te selekcije - kaže Karadžić.

TradicijaA OD TOLETA - DRES NA POKLONFSS nije spremio nikakve specijalne poklone za novog selektora, već se sve svodi na uobičajene darove.- Spremili smo mu dres s njegovim imenom, kao što to tradicija nalaže, a neće biti nekih velikih poklona. Kao što sam rekao, on je skroman, nema specijalne zahteve - kaže Tomislav Karadžić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track