SRPSKI FUDBALER OČARAO EVROPU: Uživanje u Radovićevoj magiji – neprocenjivo!
Foto: FK Legija

POLJSKI MEDIJI ODUŠEVLJENI

SRPSKI FUDBALER OČARAO EVROPU: Uživanje u Radovićevoj magiji – neprocenjivo!

Fudbal -
„Rado – velika radost“, „Miroslav Radović – neprocenjivo“, „Magija Radovića“, „Radović Legiji doneo impresivnu pobedu“, „Savršeni Radović“, „Radović potopio Seltik“ samo su neki od naslova

Čitava poljska javnost, a pogotovo simpatizeri Legije slave Miroslava Radovića. Srpski fudbaler je sa dva gola i dve asistencije bio najzaslužniji što je poljski šampion dobio prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Seltika sa 4:1.Dan posle velike pobede naslovi u poljskoj štampi potvrđuju ko je bio junak prethodne večeri. „Rado – velika radost“, „Miroslav Radović – neprocenjivo“, „Magija Radovića“, „Radović Legiji doneo impresivnu pobedu“, „Savršeni Radović“, „Radović potopio Seltik“ samo su neki od naslova kojima se opisivalo veličanstveno veče Legije i Radovića.Jedan od najposećenijih internet portala u Poljskoj „Sport.pl“ otišao je korak dalje. Igračima se obično dodeljuju ocene od 1 do 5, a Radovićeva igra ocenjena je sa čistom šesticom! U opisu igre bivšeg fudbalera Partizana piše – „Kralj. Lider. Majstor. Idealna partija sa dva gola i asistencijama. Teško je pronaći prave reči koje bi mogle da najbolje opišu fantastičnu igru „Rada“ protiv Seltika. Ako Legija stigne do Lige šampiona, predsednik Boguslav Lesnodorski treba da razmotri izgradnju spomenika posvećenog srpskom fudbaleru“.

http://www.youtube.com/watch?v=Zsd-DX2_QLI

Radović je sa pet postignutih golova na samo tri utakmice trenutno drugi strelac Lige šampiona iza Davida Lafata iz Sparte, koji je postigao čak osam.-Pokazali smo da imamo pobednički karakter. U Škotsku putujemo sa dobrim rezultatom, ali moramo biti oprezni, jer Seltik ima veliko iskustvo. U revanšu moramo biti fokusirani i staloženi kako bi se kvalifikovali u narednu rundu – rekao je Radović posle duela.Revanš utakmica Seltika i Legije igra se naredne srede u Edinburgu, zato što je stadion u Glazgovu zauzet zbog Igara Komonvelta, a pre toga, Radovića i drugove u subotu očekuje novo iskušenje u poljskom šampionatu kada će dočekati Gornjik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track