DRAGAN MRĐA: Već mi fail zezanje sa Pečnikom i Mijailovićem
Foto: Saša Pavlić

Odgovorio o čuvenoj šali s Đinom Rafalijem

DRAGAN MRĐA: Već mi fail zezanje sa Pečnikom i Mijailovićem

Fudbal -
To su bili dani Voleo sam da se šalim na račun Slovenca, a on mi je uz osmeh govorio da će mi kad-tad vratiti istom merom

U Zemlji izlazećeg sunca - svanulo je Draganu Mrđi. Na prve četiri utakmice postigao je čak tri gola.- Mogu da kažem samo jedno - krivo mi je što ranije nisam došao ovde. Sve je savršeno! Čak je i kvalitet fudbala iznad nivoa koji sam očekivao. Jedino im malo fali našeg mentaliteta, to pokušavam da im usadim. Da izađu na teren s većom agresijom. Zadovoljan sam početkom, već tri gola, nisam očekivao da će doći tako brzo jer sam u potpuno drugačijoj sredini, ali super. Idemo dalje, do opstanka u ligi - počinje priču Mrđa.Ozbiljan ton ubrzo je zamenila šala. Dve reči bile su dovoljne - Đino Rafali. Čuvena anegdota sa Zvezdinih priprema, kad su saigrači ložili Mrđu da ga Rafali (u njegovoj ulozi Nejc Pečnik) vodi u Omiju.Pečnikova slatka osveta- Realno su uspeli u šali. Sve su do tančina odradili (smeh). To je još samo jedna potvrda kakva je atmosfera vladala među nama. Bilo je mnogo šale na svačiji račun, dobro, možda je ova na moj bila i najbolja. Bilo bi još efektnije da su mi sve rekli posle tri-četiri dana, tada bi se svi pošteno ismejali. Naravno, nisam se naljutio.Nejc Pečnik, alijas Đino Rafali, vratio je svom velikom prijatelju za sve.Magični Mijailović- Često sam voleo da se zezam na Pečnikov račun, a on mi je uvek odgovarao: „Dobro, dobro, vratiću ti ja.“ I eto, dočekao je (smeh).Šlag na tortu bio je Mrđin stvarni odlazak u Omiju!- Nestvarno. To je zato što mi je Nikola Mijailović talija, poseduje neku magiju. Hvala mu za Omiju (smeh). Imali smo neki naš ritual, da legnem pre svake utakmice na sto za masažu i čekam Džonija da mi izmasira leđa. Po tradiciji, to je bio recept za gol.Jednom je, međutim, zapelo.- U Subotici. Kasno smo stigli na stadion, žurili smo da izađemo na zagrevanje. A ja na stolu za masažu. Požurivali su me, ali nije mi palo na pamet da krenem dok me Džoni ne izmasira. Pobedili smo sa 2:1 i dao sam gol - uz neizostavan osmeh kaže Mrđa.

Šaljivdžije... Pečnik i Mijailović
Šaljivdžije... Pečnik i Mijailović

Nezaboravni momentiDA SE VRATIMO U ZVEZDUPrati Mrđa svaki detalj vezan za Crvenu zvezdu i u dalekom Japanu.- Čujem se sa Džonijem, Ninetom, Pečnikom... Zvezda je u mom srcu, sama pomisao da više neću igrati na Marakani mi je teška. Razmišljam često koliko bi bilo lepo da se ponovo okupi ta ekipa u Zvezdi, jedinstvena, neponovljiva. Napravili su na Marakani opet dobar tim. Srećno, momci, uz vas sam.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track