DOGORELO U PARTIZANU: Vreme je da kupite prnje!
Foto: Dado Đilas

Rukovodstvo crno-belih mora da se povuče

DOGORELO U PARTIZANU: Vreme je da kupite prnje!

Fudbal -
Eliminacija od Ludogoreca znak je da u srpskom vicešampionu moraju da se dogode korenite promene u svim strukturama

Najavljivali su čelnici Partizana, neki javno, a neki indirektno, da je meč protiv Ludogoreca od presudnog značaja za dalji opstanak kluba, a nakon negativnog ishoda niko od njih nije smogao snage da se obrati javnosti.Da je rezultat bio pozitivan i da su milioni od UEFA već viđeni u praznoj klupskoj kasi, mnogi od njih bi se kao slučajno pojavili pred novinarima i sa smeškom pričali kako su baš oni zaslužni za to. Ovako, nakon još jednog sramnog izdanja prvotimaca crno-belih u Evropi, funkcioneri kluba iz Humske ne žele da se pojave u javnosti i priznaju kolika je njihova krivica. Tako se došlo u situaciju da ni predsednik, ni potpredsednici, ni članovi uprave, pa ni trener Marko Nikolić ne prokomentarišu šta se to dogodilo s „najboljim timom u Srbiji“.Trajković kao paravanNe, svi oni su odlučili da glavna tema od meča protiv Ludogoreca bude Branislav Trajković i njegov, najblaže rečeno, glupo dobijen crveni karton, dok oni od silnih obaveza kao nemaju vremena da razgovaraju s medijima. A zapravo svi oni koji su doprineli da, i pored šest vezanih titula, velikog broja evropskih nastupa i nebrojano prodatih igrača, klub kao što je Partizan zavisi od jedne utakmice - moraju da polože račun.Treba da ideteSvi oni koji su nesposobni da u klub dovedu sponzora, da od veličine srpskog vicešampiona naprave brend ili da doniraju svoj novac u klub ove jeseni treba da pokupe svoje stvari iz kancelarija na stadionu i pod hitno podnesu ostavke. Predsedniku Draganu Đuriću u decembru ističe mandat, a cela njegova svita, da ima i malo obraza, zajedno s njim bi otišla daleko od Humske i nikada se više tu ne bi vratila.

Nema plateLAŽI SE NASTAVLJAJUSada kad igrači još nisu obezbedili plasman u Ligu Evrope sasvim je jasno da od najavljenih plata neće biti ništa. Zapravo, majstori zavade u Humskoj samo jednom delu zaposlenih su dali zarađeni novac, što automatski znači da je uništeno jedinstvo radnika, pa sad nema govora o generalnom štrajku. Zbog bahatosti rukovodstva u Partizanu ne postoji jasan sistem i plan poslovanja.

PomeranjeMARINKOVIĆ IPAK DANAS POTPISUJEPlanirano je bilo da promocija Nenada Marinkovića bude obavljena danas, ali je ceo posao odložen za sutra. Međutim, u suštinskom smislu to ne menja ama baš ništa, budući da su se dve strane dogovorile o saradnji, pa će najmlađi debitant u istoriji crno-belih naredne dve godine nastupati za klub iz Humske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track