Bosančić: Pričaću na terenu
Foto: Dragan Kadic

Nema sukoba: Fudbaler neće polemiku sa navijačima

Bosančić: Pričaću na terenu

Fudbal -
Video sam transparente, poštujem principe navijača i ne ljutim se, kaže vezni igrač

Poruke koje su putem transparenata stizale sa severne tribine Marakane navele su na pomisao da najvatreniji navijači, ipak, neće prihvatiti Miloša Bosančića. Dan kasnije, saznali smo da Delije nisu protiv bivšeg igrača Partizana, što će se videti kada dođe do njegovog debija u crveno-belom dresu!- Naravno da sam video transparente na severnoj tribini. Poštujem principe navijača i uopšte se ne ljutim. Mogu samo da kažem, pričaću na terenu - bilo je sve što je na tu temu rekao Bosančić za Kurir.Teško je bilo izabranicima Nenada Lalatovića na terenu, a ništa lakše nije bilo pojačanjima koja su morala na tribine.- Nije mi bilo svejedno da gledam utakmicu sa tribina. Baš mi se igralo.

Kad odrasteš, znaš za koga nikad nećeš igrati... Poruka za Bosančića
Kad odrasteš, znaš za koga nikad nećeš igrati... Poruka za Bosančića

Povratnik u srpski fudbal ima zanimljivo viđenje o kvalitetu ovdašnje lige.- Svi pričaju da je naša liga laka, ali nije baš tako. Igra se mnogo dobar fudbal. Nas čeka duga i naporna sezona jer se protiv Zvezde 90 odsto ekipa brani.Bosančić se nada da će dobiti svoje minute u drugom kolu Superlige.- Vredno radim da se još bolje pripremim za sledeće kolo. Nadam se da ću bar malo zaigrati protiv Jagodine.Kada na kraju sezone bude svodio račune, igrač Zvezde bi voleo da se može podičiti sa tri stvari.- Prva, naravno, titula, druga kup i treća poziv u reprezentaciju Srbije - zaključio je Miloš Bosančić.Kako saznajemo, Crvena zvezda će na novajlije, samim tim i Bosančića, najverovatnije moći da računa od trećeg kola i meča u Novom Sadu protiv Vojvodine. Uprava crveno-belih radi na saniranju dugova, još nije došlo do sporazuma sa Slobodom, kojoj se duguje 125.000 evra, kao ni sa pojedinim igračima.

Turci da odreše kesuKAPITEN NE IDE POD OVIM USLOVIMAKada je reč o odlasku Nenada Milijaša u Manisu, nema nikakvih novosti. „Status kvo“ stoji već 20 dana. Turci nude kapitenu Zvezde jedne uslove, a on traži druge. Dakle, do transfera može da dođe ako turski drugoligaš odreši kesu i zadovolji apetite iskusnog veziste.S obzirom na ogromna dugovanja koja crveno-beli imaju prema Milijašu, na Marakani bi pristali na odlazak kapitena, koji bi oprostio jedan deo potraživanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track