Fudbaleri Partizana će dobiti dve plate za sedam dana!
Foto: Dragana Udovičić

Igrači izdejstvovali zarade od Grubora i Ružića

Fudbaleri Partizana će dobiti dve plate za sedam dana!

Fudbal -
Zanimljivo je da su čelnici Partizana Darko Grubor i Branko Ružić novinarima pokušali da predstave da je stanje u klubu normalno

Kako Kurir saznaje, uprava Partizana obećala je igračima da će im u roku od sedam dana biti isplaćene dve plate. Prva bi na račun trebalo da legne 15. avgusta, a druga pet dana kasnije.Sedmorica prvotimaca Partizana predvođena kapitenom Sašom Ilićem juče su održala sastanak s gensekom Darkom Gruborom i članom UO Brankom Ružićem, a o detaljima nisu hteli da pričaju.- Valjda će neko iz kluba da se oglasi - rekao je kapiten Saša Ilić, a na sastanku su, pored njega, bili Vladimir Volkov, Nikola Drinčić, Milan Lukač, Vojislav Stanković, Petar Grbić i Miroslav Vulićević.Da je postignut makar neki dogovor s upravom, fudbaleri su pokazali u 18.30, kada su svi istrčali na teren i odradili trening u SC Teleoptik u Zemunu. Zanimljivo je da su čelnici Partizana Darko Grubor i Branko Ružić novinarima pokušali da predstave da je stanje u klubu normalno.(K. R.)

PismoGROBARI PROTIV GROBARANavijači Partizana okupljeni u organizaciju Grobari jug juče su poslali saopštenje javnosti u kojem kažu da nemaju nikakve veze s pismom navijača crno-belih koje se pre dva dana pojavilo u javnosti. Grobari jug tvrde da iza tog pisma ne stoje istinski navijači Partizana, već oni koji likuju nad teškoćama kluba, raduju se neuspesima i priželjkuju krize. Oni poručuju da nikada nisu imali pretenzije da odlučuju o radu kluba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track