(VIDEO) ŽIVOT PIŠE DRAME: Preživeo 19 sati u moru okružen ajkulama zbog tetovaže voljenog kluba
Foto: Printskrin

Spas u poslednji čas

(VIDEO) ŽIVOT PIŠE DRAME: Preživeo 19 sati u moru okružen ajkulama zbog tetovaže voljenog kluba

Fudbal -
Oboje imamo "You'll never walk alone (Nikad nećeš biti sam)" tetovažu Liverpula jer smo navijači tog kluba. To me je teralo da ne odustanem, rekao je Tomsen

Jedna od najčudnijih priča stiže iz Australije. Ribar Kim Tomsen uspeo je da preživi u vodi 19 sati, okružen ajkulama, i to zahvaljujući tetovaži svog voljenog kluba Liverpula!

Tomsen je zajedno s dvojicom prijatelja doživeo brodolom. Jedini je uspeo da preživi.

"Mislio sam samo o svom sinu. Oboje imamo istu tetovažu i svaki put kad sam zamahnuo rukama sam je video. Oboje imamo "You'll never walk alone (Nikad nećeš biti sam)" tetovažu Liverpula jer smo navijači tog kluba. To me je teralo da ne odustanem. Bodrio sam sebe, sve ću učiniti da još jednom vidim svog sina pre nego što odem s ovog sveta", pričao je Tomsen.

Kima je posle 19 sati plivanja spasio helikopter. Tada je već dobro izmoren plutao na leđima, a zanimljivo je da su ga piloti uočili jer je bio izrazite bele boje kože, pa je bio lakše uočljiv u moru.

Ovaj događaj, koji se desio pre dve godine, ekranizovan je kroz emisiju "Spas u poslednji čas". Video možete pogledati OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track