BLOG UŽIVO: Eto dogovorio prelazak u Everton
Foto: Reuters

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Eto dogovorio prelazak u Everton

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:45 - Odbojkaši Srbije poraženi od BrazilaMuška odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Kavalezeu, u Italiji, od selekcije Brazila sa 3:1 (25:20, 23:25, 26:24, 25:18), u prijateljskoj utakmici odigranoj u okviru priprema za prvenstvo sveta. Najbolji odbojkaši Srbije vraćaju se sutra u Beograd, a na šampionat u Poljskoj otputovaće u četvrtak. Prvenstvo sveta za odbojkaše, koje je na programu od 30. avgusta do 21. septembra, otvoriće Srbija i domaćin Poljska utakmicom A grupe na Nacionalnom fudbalskom stadionu u Varšavi, u subotu od 20.10 sati. Ostali mečevi A grupe biće odigrani u Vroclavu.

23:33 - Ana, Aleksandra, Filip i Nenad u utorak na terenuSrpski teniseri Ana Ivanović, Aleksandra Krunić, Filip Krajinović i Nenad Zimonjić igraće u utorak mečeve prvog kola US opena. Ivanovićeva će otvoriti program na terenu "Artur Eš" u 17 časova protiv Alison Riske. Krajinović će oko 21,00 čas igrati protiv Tima Šmiceka. Oko 22 časa, Nenad Zimonjić i Danijel Nestor igraće protiv Britanaca Kolina Fleminga i Rosa Hačinsa na startu dubla. Krunićeva će posle ponoći igrati protiv Kataržine Piter.23:05 - Marej imao problema sa grčevimaBritanski teniser Endi Marej priznao je da je danas imao problema sa grčevima u stomaku na meču prvog kola US opena protiv Robina Hasea. Britanac je pobedio 3:1 u setovima. "Ne znam šta je to bilo, hvatali su me grčevi posle sat i 45 minuta igre. Nisam znao šta da radim u trećem setu...da li da čuvam energiju ili da probam da završim meč. Pokušao sam da ostanem u setu i da igram bez mnogo korišćenja nogu. Uspeo sam nekako. Gren slemovi su fizički zahtevni, ali treba da shvatim zašto se to desilo. Nije trebalo da se desi, bez obzira na temperaturu", dodao je Marej. Marej će u drugom kolu igrati protiv Matijasa Bahingera.22:35 - Fenerbahče osvojio Superkup TurskeFudbaleri Fenerbahčea osvojili su Superkup Turske, pošto su posle boljeg izvođenja penala pobedili Galatasaraj 3:2. Meč je u regularnom delu završen bez golova, a pošto i posle produžetaka nije bilo pogodaka pristupilo se izvođenju penala. Golove za Fenerbahče sa penala postigli su Kujt, Meireleš i Kadlec, dok su neprecizni bili Erkin i Topuz. Golove za Galatasaraj sa 11 metara dali su Adin i Jilmaz, a penale nisu iskoristili Inan, Melo i Kurtulus.

22:07 - Amorim pauzira 6 meseciFudbaler Benfike, portugalski reprezentativac Ruben Amorim, teže je povređen i odsustvovaće sa terena oko šest meseci, objavio je aktuelni prvak Portugalije. Dvadesetdevetogodišnji Amorim pokidao je ligamente kolena na jučerašnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Boaviste (1:0) i predstoji mu operacija. Taj igrač sredine terena bio je u sastavu nacionalne reprezentacije na ovogodišnjem prvenstvu sveta u Brazilu, gde Portigalija nije prošla grupnu fazu u konkurenciji Nemačke, Gane i SAD.

21:40 - Papa Franja podržao međureligijsku utakmicuPoglavar rimokatoličke crkve papa Franja podržao je međureligijsku utakmicu koja će okupiti neke od najvećih svetskih fudbalskih imena, a za cilj ima promovisanje mira i prikupljanje novca za ugroženu decu. Legendarni argentinski fudbaler Havijer Zaneti rekao je da je ideja za utakmicu, koja će se 1. septembra odigrati na stadionu Olimpiko u Rimu, nastala tokom sastanka sa Franjom prošle godine. "Utakmica nije najvažnija stvar, već poruka mira koju papa želi da pošalje svetu", rekao je Zaneti. Selektor Argentine Herardo Martino i trener Arsenala Arsen Venger sastaviće ekipe, koje će činiti fudbaleri muslimanske, jevrejske, hrišćanske, hinduističke i budističke veroispovesti. Među igračima koji su se prijavili su Leo Mesi, Filipo Inzagi, Samjuel Eto i drugi.21:20 - Marej se namučio protiv Hasea, Kirgijos počistio JužnogNajbolji britanski teniser Endi Marej plasirao se u drugo kolo US opena, pošto je u prvom kolu nadigrao Holanđanina Robina Hasea 6:3, 7:6, 1:6, 7:5. Plasman u drugo kolo izborio je i Australijanac Nik Kirgijos, koji je nadigrao favorizovanog Rusa Mihaila Južnog 7:5, 7:6, 2:6, 7:6. Plasman u naredno kolo izborili su Benoa Per, Matijas Bahinger, Leonardo Majer, Andreas Sepi, Metju Ebden. Plasman u drugo kolo u ženskoj konkurenciji izborile su Simona Halep, Agnješka Radvanska, Anđelika Kerber, Andrea Petković, Kurumi Nara, Lucija Safarova, Danijela Hantuhova, Saisai Ženg, Ala Kudrijavceva, Cvetana Pironkova, Jana Cepelova.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

20:48 - Eto dogovorio prelazak u EvertonDoskorašnji napadač Čelsija, Kamerunac Samjuel Eto, na korak je od prelaska u Everton. Fudbalski portal Goal.com navodi da će iskusni 33. godišnji Eto sutra obaviti lekarske preglede i potom potpisati ugovor s novim klubom. Svojevremeno jednom od najboljih svetskih napadača ugovor sa Čelsijem istekao je u junu i na Gudison bi stigao kao slobodan igrač, a menadžer Roberto Martinez želi da tandem Eto-Lukaku bude jedan od glavnih aduta ekipe. Tokom karijere Eto je igrao za Real Madrid, Majorku, Barselonu, Inter i Anži Mahačkala.

20:25 - Odloženi mečevi u Alžiru zbog pogibije EboseaFudbalski savez Alžira odložio je sve utakmice u znak žalosti zbog igrača koji je u umro nakon što je pogođen u glavu tokom meča. Besni navijači FK Kabilea gađali su igrače kamenjem pošto su kod kuće izgubili utakmicu i tom prilikom su pogodili Kamerunca Alberta Ebosea, koji je kasnije umro. FS Alžira odlučio je da Eboseovoj porodici plati 100.000 dolara, kao i sve ostale plate do kraja ugovora. U saopštenju se navodi da se razmatraju i oštrije kazne, uključujući i izbacivanje kluba iz daljeg takmičenja. 20:00 - Simona Halep u drugom kolu Ju-Es opena uz gubitak jednog setaRumunska teniserka Simona Halep plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u tenisu, ali tek pošto je izgubila prvi set protiv studentkinje Danijel Kolins, koja je dobila naknadni poziv. Ova 20-godišnja Amerikanka studira na Univerzitetu Virdžinije, a "vajld kard" je dobila kao pobednica koledž turnira. Kolinsova je igrala opušteno i dobila je prvi set sa 7:6, da bi posle glatko izgubila dva sledeća 1:6, 2:6. Kolinsova se sada vraća na fakultet, na kome je prvi semestar već počeo.19:32 - Mari: Lepe uspomene pomažuBritanski teniser Endi Marej izjavio je da je u najboljoj fizičkoj spremi još od pobede na Vimbldonu prošle godine. On je u septembru operisao leđa, a od tada nije osvojio nijedan trofej. "Iza mene su izvanredni treninzi u Majamiju, fizički sam na nivou na kojem želim da budem. Ne osećam nikakve bolove, imam samopouzdanja ispreman sam", izjavio je osvajač Ju-Es opena iz 2012. godine.

19:05 - Baloteli i zvanično potpisao za LiverpulItalijanski fudbaler Mario Baloteli potpisao je za Liverpul, objavio je engleski klub. "Veoma sam srećan što sam ovde, Liverpul je jedan od najboljih klubova u Engleskoj. To je dobra ekipa sa mladim igračima i zbog toga sam ovde", rekao je Baloteli. Baloteli je deveto pojačanje Liverpula ovog leta. On je u klub sa Enfilda došao iz Milana, za koji je nastupao prethodnih godinu i po dana. Trener Liverpula Brendan Rodžers rekao je da ne sumnja u Balotelijeve sposobnosti.

18:41 - Kuman očekuje od Tadića još bolje igreMenadžer Sautemptona Ronald Kuman rekao je da je zadovoljan igrom srpskog reprezentativca Dušana Tadića na startu sezone, ali i dodao da očekuje još bolje partije kada se u potpunosti privikne na Premijer ligu. Holandski stručnjak je letos preuzeo engleskog premijerligaša, a odmah nakon toga je doveo Tadića iz Tventea i napadača Gracijana Pelea iz Fejenorda. "Trebaće im više vremena da se priviknu na engleski fudbal. Velika je promena doći iz Eredivizije u Premijer ligu, pošto su igrači u odbrani ovde mnogo jači. Pele i Tadić moraju nivo snage da podignu na još viši nivou kako bi bili konkurentniji. Raduje me Tadićeva igra, ali očekujem još bolje partije od njega", rekao je Kuman.

http://www.youtube.com/watch?v=6sPmFWaYiI0

18:20 - Ituraspe: Bilbao će se boriti do smrti za LŠFudbaler Atletik Bilbaa Ander Ituraspe rekao je da će se njegova ekipa "boriti do smrti" u revanš susretu baraža za LŠ protiv Napolija. "Borićemo se do smrti. Napoli ima nekoliko velikih igrača, ali sam siguran da možemo da ih eliminišemo. Oni igraju na kontranapade, moraćemo da budemo oprezni, ali svoj stil igre nećemo menjati", rekao je Ituraspe. Prva utakmica u Napulju završena je nerešeno 1:1, a revanš će se igrati u sredu od 20.45 u Bilbau.17:55 - Fudbaler Novog Pazara nastavlja lečenje u BeograduFudbaler Novog Pazara Vladimir Otašević, koji je na subotnjoj utakmici sa Radničkim 1923 iz Kragujevca zadobio potres mozga, prebačen je u beogradski Urgentni centar. Otaševiću je tokom prepodneva urađena magnentna rezonanca glave, posle čega je u svesnom stanju upućen u Beograd na dalje lečenje. Ovaj 28-godišnji fudbaler povredio se u 11. minutu utakmice trećeg kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Radničkog 1923, posle sudara glavama sa Predragom Jovićem iz kragujevačkog tima. On je nekoliko minuta kasnije izašao iz igre, a noć je proveo u pazarskoj bolnici.

17:31 - Jeremenko prešao u CSKARuski šampion moskovski CSKA angažovao je na četiri godine dosadašnjeg fudbalera Rubina iz Kazanja finskog internacionalca Romana Jeremenka. "Srećan sam što ću početi da radim sa novim timom. Mnogo je očekivanja, naročito što se tiče našeg učešća u Ligi šampiona", rekao je Jeremenko. Jeremenko, koji je za reprezentaciju Finske nastupio na 60 utakmica i postigao četiri gola, treće je pojačanje CSKA ove sezone, posle Rusa Kirila Pančenka i Izarelca Bibrasa Natika.

17:07 - Kličko odložio meč sa PulevimUkrajinski bokser Vladimir Kličko povredio je biceps na sparingu zbog čega je odložen njegov meč za svetsku titulu u IBF verziji protiv Kurbrata Puleva. "Veoma sam razočaran zbog odlaganja jer sam apsolutno bio u top formi, imao sam odlične treninge. Žao mi je protivnika, i on se sigurno intenzivno spremao", naveo je Kličko u saopštenju. Kličko zbog povrede, koju je dobio u trening kampu u Austriji, neće trenirati naredne četiri nedelje. Meč je trebalo da se održi 6. septembra u Hamburgu, a novi datum borbe biće naknadno objavljen.

16:45 - Marjanović i Filipović u repesažu SPSrpski dubl skul, u sastavu Marko Marjanović i Aleksandar Filipović, nije uspeo da se direktno plasira u polufinale Svetskog prvenstva u Amsterdamu, te će u sredu kroz repasaž pokušati da izbori učešće. Marjanović i Filipović su u prvoj kvalfikacionoj grupi osvojili treće mesto, pa će za plasman u polufinale veslati u repesažu u sredu od 15.38. Oni su trku završili u vremenu od šest minuta i 26,85 sekundi, što je za pet sekundi lošije od pobednika kvalfikacija, dubl skula iz Hrvatske. U utorak će se na stazi, od srpskih posada, naći četverac bez kormilara u sastavu Goran Jagar, Miloš Vasić, Nikola Stojić i Radoje Đerić, kao i ženski dubl skul Jovana Arsić i Iva Obradović koji veslaju u repesažima za plasman u polufinala svojih disciplina.16:25 - Baša prelazi u RomuFudbalski klub Roma navodno je dogovorio prelazak crnogorskog reprezentativca Marka Baše iz Lila. Prema dogovoru, Lil će za transfer dobiti između četiri i sedam miliona evra, ako se italijanski klub dogovori sa fudbalerom. Navodi se da će nekadašnji fudbaler OFK Beograda najverovatnije potpisati dvogodišnji ugovor, po kojem će dobijati milion i po evra po sezoni. Baša je sa trenerom Rome Rudijem Garsijom sarađivao dva puta, u Lilu i Le Manu.16:00 - David Luiz odbio ponude Bajerna i BarseloneFudbaler Paris Sen Žermena David Luiz rekao je da je odbio ponude Bajerna i Barselone kako bi prešao u francuski klub. On je početkom leta prešao iz Čelsija u PSŽ za 50 miliona evra, što je najskuplji transfer u istoriji za jednog odbrambenog igrača. "Siguran sam da sam napravio pravi izbor prelaskom u Pariz. Imao sam ponude Bajerna i Barselone, ali je PSŽ klub za budućnost i srećan sam što sam deo njega. Nadam se da ću ostati još mnogo godina", rekao je Luiz.

15:32 - Božić ponovo stigao u BoracNekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Mario Božić potpisao je danas ugovor sa Borcem, potvrdio je Tanjugu trener Čačana Bogić Bogićević."On je veoma iskusan igrač, nama je neophodan fudbaler na poziciji zađeg veznog, njegov kvalitet se ne dovodi u pitanje, preostalo je samo da vidimo koliko je spreman", kazao je šef struke Čačana Tanjugu.Božić je izrazio zadovoljstvo što je ponovo stigao u Čačak, s obzirom na to da je pre dve godine takođe potpisao za Borac, ali se nije dugo zadržao u gradu kraj Morave, pošto je posle samo dve nedelje stigla unosnija ponuda iz Kine."Ubeđen sam da mogu da pomognem novom klubu u ostvarenju cilja i jedva čekam da se priključim novim saigračima i stavim na raspolaganje treneru Bogićeviću", naveo je on.Božić ima 31 godinu, rođen je u Tuzli, a nastupao je za Loznicu, Radnički Stobeks, Milicionar, Videoton, Ujpešt, Slovan iz Bratislave, izraelski Ašdod, kineski Šangaj i Voždovac. Za najjaču reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao je dve utakmice.15:11 - Kolašinac odsutan šest meseci zbog povredeBosanskohercegovački fudbaler i defanzivac Šalkea 04 Sead Kolašinac odustvovaće šest meseci zbog povrede kolena, saopštio je danas njegov klub. Kolašinac se povredio u subotu u porazu protiv Hanovera rezultatom 2:1. Kako je saopšteno, Kolašincu su pokidani ligamenti desnog kolena. Dvadesetjednogodišnji Kolašinac je za Šalke od 2012. godine odigrao 40 utakmica. Kolašinac je član reprezentacije Bosne i Hercegovine od 2013. i do sada je igrao na šest utakmica. 14:42 - Italijansko javno tužilaštvo: Bez kazne za TavekijaOsnovno javno tužilaštvo u Italiji neće kazniti predsednika Fudbalskog saveza Italije (FIGC) Karla Tavekija, koji je tokom kampanaje uvredio tamnopute igrače, prenela je agencija ANSA. Javni tužilac Stefano Palaci rekao je da je okončao istragu i da nema osnove da se kazni novoizabrani predsednik FIGC. Kontroverzni 71-godišnji Tavekio izabran je 11. avgusta za predsednika FIGC, iako je tokom kampanje koristio rasističke parole. Tavekio se dan pošto je uvredio tamnopute igrače izvinio i rekao da nije rasista, ali je javnost u Italiji bila ogorčena zbog njegove izjave. FIGC je istragu protiv Tavekija pokrenula na inicijativu Svetske fudbalske federacije (FIFA), dok zasebnu istragu protiv predsednika FS Italije vodi Evropska fudbalska unija (UEFA).14:15 - Odluka o domaćinu košarkaškog EP 8. septembraOdluka o domaćinu prvenstva Evrope u košarci 2015. godine biće doneta 8. septembra, saopštio je danas na Tviteru direktor za komunikacije FIBA Evrope. Kandidati za organizatora sledećeg šampionata Evrope su Hrvatska, Finska, Francuska, Nemacka, Izrael, Letonija, Poljska i Turska. Prvobitno je Ukrajina trablo da organizuje šampionat Evrope 2015, ali ja ta zemlja zbog političkih tencija odustala od uloge domaćina.

13:45 - Alžirska liga odložena zbog ubistva fudbaleraAlžir je odložio sve utakmice nacionalne fudbalske lige zbog smrti Kamerunca Alberta Ebosea koji je preminuo pošto je u subotu pogođen kamenom u glavu. Alžirska fudbalska federacija saopštila je da razmatra mogućnost izbacivanja iz svih takmičenja Kabile, kluba za koji je igrao nesrećni fudbaler. Kamerunski napadac je pogođen u glavu kamenom koji je doleteo sa dela tribina na kojem su se nalazili navijači njegovg kluba. Kabile je poražen od Tizi Uzua sa 2:1. Ebose je inace u toj utakmici postigao izjednačujući gol za svoj tim. Fudbalska federacija Alžira i klub Kabili saopštili su da su porodici preminulog fudbalera uručili sumu od 100.000 dolara.12:53 - Riberi još nije spreman za povratakFudbaler minhenskog Bajerna Francuz Frank Riberi, koji zbog povrede kolena nije igrao od početka leta, neće biti spreman ni za subotnju utalmicu Bundeslige protiv Šalkea 04."Ova utakmica protiv Šalkea došla je previše rano, ipak, nadam se da ću biti spreman za meč protiv Štutgarta 13. septembra ", rekao je Riberi za nemački "Bild".

12:02 - Bolt ne trči u CirihuSvetski rekorder i olimpijski šampion u sprintu Usein Bolt odustao je od učešća na mitingu Dijamantske lige u Cirihu u četvrtak, saopštili su organizatori ovog takmičernja. Jamajčanski sprinter je tako završio sezonu u kojoj je učestvovao na svega četiri trke. Bolt je u petak trčao na mitingu u Varšavi gde je pobedio rezultatom 9,98 sekundi. Kako se navodi u saopštenju, Boltov trener Glen Mils izjavio je da "oseća kako je vreme da Bolt zavrsi sezonu sada kada je zdrav i bez povreda, s ciljem da započne pripreme za 2015".11:38 - Bartomeu: Atletiko je najveći rival BarselonePredsednik Barselone Đozep Bartomeu rekao je danas da veruje da će najveći rival njegove ekipe u borbi za titulu u Primeri biti Atletiko Madrid, a ne Real. "Imamo puno rivala u ligi, ali najveći je Atletiko Madrid, šampion. Oni će biti veliki protivnik koji zaslužuje pun respekt", rekao je Bartomeu za španske medije. Atletiko je prošlu sezonu završio na prvom mestu sa tri boda više od Barselone. Barselona je novu sezonu u Primeri počela pobedom nad Elčeom sa 3:0, a u Drugom kolu igra protiv Viljareala u gostima.

11:04 - Predsednik Jokohame izvinio se zbog rasizma navijačaPredsednik japanskog fudbalskog prvoligaša Jokohama Marinosa Akira Kaetsu izvinio se zbog rasističkog ponašanja jednog od navijača tog kluba koji je napadača Kavasaki Frontejla Brazilca Renata u subotu gađao bananom."Želeo bih da se izvinim svim članovima i upravi Kavasakija i njihovim porodicama. Duboko žalim zbog ovog incidenta", rekao je Katesu novinarima.On je naglasio da se ubuduće neće tolerisati ovakvo diskriminatorsko ponašanje."Navijač kaže da nije imao nikakve rasističke namere, ali smo mu objasnili da uprkos tome šro on tako misli, ljudi drugačije doživljavaju njegov čin", rekao je Kaetsu.

10:32 - Podolski blizu prelaska u VolfsburgNemački fudbalski internacionalac i član Arsenala Lukas Podolski blizu je prelaska u Volfsburg, koji je za njega spreman da plati 12 miliona evra. Podolski bi potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produženja na još godinu dana, prenose nemački mediji. Nemački fudbaler je vezan ugovorom za Arsenal do 2016. godine. Dvadesetdevetogodišnji Podolski je za londonski klub od 2012. igrao na 53 utakmice i postigao 19 golova. Podolski je boje nemačke reprezentacije branio od 2004. godine na 116 utakmica i bio strelac 47 golova.

09:48 - Preokret Mirijeva za polufinaleEkipa Crveni Mirijevo uspela je da nadoknadi zaostatak iz prvog meča četvrtfinala "Mocart kupa" protiv Tenerife i pobedom 5:4 na gostujućem terenu izbori plasman u polufinale. Rival Mirijevcima u polufinalu biće ekipa Burazeri, dok će se u drugom polufinalu sastati Mašinac i EMS-Ušće, koji su takođe u revanš duelima nadoknadili zaostatak iz prvog duela.

09:29 - Juniorke Srbije prvakinje EvropeŽenska juniorska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je titulu prvaka Evrope, pošto je u finalnoj utakmici šampionata u Estoniji i Finskoj savladala selekciju Slovenije sa 3:2 (25:23, 17:25, 24:26, 25:17, 15:12). Izabranice selektora Marijane Boričić odigrale su veoma uzbudljiv meč i posle velike borbe došle do trijumfa. Srpske juniorke su iz četvrtog puta osvojile zlatnu medalju, pošto su prethodno 2004, 2010. i 2012. godine gubile u finalu. U borbi za treće mesto Turska je pobedila Grčku sa 3:1 (18:25, 25:18, 25:23, 25:15).

09:05 - Ivanović 9, Janković 10, Jovanovski 36.Najuspešnije srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković i ove nedelje su na devetom, odnosno desetom mestu WTA liste sa 4.065 i 3.695 bodova. Bojana Jovanovski i Jovana Jakšić spustile su se za jedan stepenik na WTA listi i sada zauzimakju 36. i 125. mesto sa 1.380, odnosno 466 bodova. Aleksandra Krunić je nazadovala tri mesta i ove nedelje je 145. sa 409 bodova, dok je Vesna Dolonc za jednu poziciju slabije rangirama i nalazi se na 149. mestu sa 398 bodova. Amerikanka Serena Vilijams i dalje je ubedljivo prva sa 9.430 bodova, ispred Rumunke Simone Halep koja ima 6.310 i Kineskinje Li Na sa 6.170 bodova.

08:40 - Đoković suvereno prvi na ATP listiPoredak prvih 20 tenisera sveta uoči starta Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku ostao je nepromenjen u odnosu na prošlonedeljnu ATP listu, na kojoj je Novak Đoković na prvom mestu sa 12.770 bodova. Španac Rafael Nadal, koji će posle Toronta i Sinsinatija propustiti i US Open, je drugi sa 10.670, a Švajcarac Rodžer Federer na 3. mestu sa 7.490 bodova. Najbolje rangirani srpski teniser posle Đokovića je Dušan Lajović. U odnosu na proteklu nedelju Lajović je pokvario plasman za jedno mesto i sada je 61. igrač sveta sa 800 ATP poena. Filip Krajinović je trenutno treći srpski teniser, pošto sa 541 bodom zauzima 108. poziciju na ATP listi. Slede Janko Tipsarević na 169. i Ilija Bozoljac na 179. mestu. Tipsarević ima 300, a Bozoljac 290 bodova. Sa 209 poena Peđa Krstin je 234. igrač sveta, dok je Viktor Troicki ostao na 408. mestu sa 101 bodom.

PREGLED SPORTSKIH DOGAĐAJA KOJI SU OBELEŽILI PRETHODNI DAN MOŽETE VIDETI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track