RAMOS: Španiji nije potrebna revolucija
Foto: Reuters

Nije za velike promene

RAMOS: Španiji nije potrebna revolucija

Fudbal -
Reprezentacija je uvek imala identitet i promene nam nisu potrebne. Imamo nekoliko novih igrača koji će se adaptirati, posle odlaska Ćavija i Alonsa, smatra španski reprezentativac

MADRID - Fudbalski reprezentativac Španije Serhio Ramos rekao je danas da nacionalnom timu nisu potrebne velike promene nakon neuspeha na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Španija je razočarala na Mundijalu, pošto je eliminisana u grupnoj fazi, iako je branila titulu osvojenu četiri godine ranije u Južnoj Africi.

"Mislim da nam nije potrebna revolucija. Reprezentacija je uvek imala identitet i promene nam nisu potrebne. Imamo nekoliko novih igrača koji će se adaptirati, posle odlaska Ćavija i Alonsa. Oni su bili veoma važni igrači za naš tim, oslonac tima, ali imamo novu generaciju koja je kvalitetna", rekao je Ramos za As.

Selektor Visente Del Boske za predstojeće mečeve protiv Francuske i Makedonije sa spiska igrača za SP u Brazilu izostavio Fernanda Toresa, Huana Matu, povređeni su Havi Martinez i Đerar Pike, dok su se od dresa reprezentacije oprostili David Vilja, Alonso i Ćavi.

Umesto njih pozive su dobili Danijel Karvahal, Raul Garsija, Ander Ituraspe, Mikel San Hose i Pako Alaser.

Španija će prijateljski meč protiv Francuske odigrati sutra u Parizu na Sen Deniju, dok četiri dana kasnije dočekuje Makedoniju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track