Stevanoviću pretili smrću!
Foto: Reuters

Duguju mu novac

Stevanoviću pretili smrću!

Fudbal -
Goran Stevanović više nije selektor Gane, nakon što mu je čelnik FSG Anagbla rekao da ne može da mu garantuje bezbednost

Sve zbog politike.Selektor fudbalske reprezentacije Gane Goran Plavi Stevanović životno je ugrožen u toj zemlji. Otvorene pretnje smrću srpskom fudbalskom treneru uputio je potpredsednik FS Gane Džordan Anagbla, a Stevanović je o svemu odmah obavestio svoju menadžersku agenciju i organe FIFA.- Istina je da je Džordan Anagbla rekao Stevanoviću da ne može da mu garantuje bezbednost u zemlji. Međutim, on je to uradio samo da bi zaplašio Plavog i izvršio pritisak na njega, pošto mu duguju veliki novac. S Plavim je sve u redu i danas dolazi u Beograd - rekao je Zoran Anđić, advokat Stevanovića i dodao:- Da se razumemo, Plavog vole u Gani, a ni on, ni mi ne želimo da vređamo taj narod. To što rade pojedinci poput Anagble obiće im se o glavu. Njihova samovolja neće proći. Obavestili smo FIFA i Sepa Blatera kakvim se sredstvima služe.Velika je podela u FS Gane, a netrpeljivost vlada između predsednika Kvesija Njantakija i potpredsednika Anagble.- Stevanović nije napravio sportski neuspeh, bez obzira na to što nije osvojen Kup Afrike. Tako nešto nije bilo definisano ugovorom, a Stevanović je želeo da nastavi tamo gde je stao. Da sve ode u ovom pravcu, uticala je i politička situacija između Gane i Srbije zbog priznavanja Kosova, jer je njihov ambasador vraćen iz Beograda - kazao je Anđić.

Srbinu duguju 300.000€Goran Stevanović sa FS Gane ima ugovor do 2013. godine, a po dobijanju otkaza zatražio je 100.000 evra, plus 200.000, evra koliko su mu dužni odranije.Otišao i VučićevićZbog cele situacije između Gane i Srbije i drugi naš fudbalski stručnjak u toj zemlji Nebojša Vučićević odlučio je napusti klub Akra Harts.- Uške je drugi sa svojim klubom, ali je rešio da ode. Situacija nije dobra, pa će i on nazad za Beograd - otkrio je Anđić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track