ORLOVI MEĐU ALASIMA: Dik Advokat i fudbaleri prošetali Zemunom

OPUŠTANJE

ORLOVI MEĐU ALASIMA: Dik Advokat i fudbaleri prošetali Zemunom

Fudbal -
Uoči jučerašnjeg prijateljskog meča s Francuskom najbolji igrači Srbije mir pronašli šetajući pored Dunava

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je sinoć prijateljski meč protiv selekcije Francuske na stadionu Partizana, a jutro pre tog susreta „orlovi“ su odlučili da provedu na Zemunskom keju.Umesto treningaSelektor Dik Advokat i njegov pomoćnik Željko Petrović odlučili su da umesto laganog jutarnjeg treninga ekipa prošeta uz Dunav i tako se opusti pred meč protiv „trikolora“. Taman kada je ekipa stigla u jedan od najlepših delova Beograda, počela je da sipi lagana kišica, ali to nije remetilo dobru atmosferu među igračima.

Izabrali Zemun za šetnju... Dik Advokat i Željko Petrović
Izabrali Zemun za šetnju... Dik Advokat i Željko Petrović

Tokom šetnje nekolicina fudbalera je stala da popriča s pecarošima koji su s bedema Zemunskoj keja zabacili udice u Dunav i strpljivo na svojim hoklicama čekali da vide šta će im reka doneti. Najviše su se u razgovoru s alasima zadržali kapiten Branislav Ivanović, Zdravko Kuzmanović, Vladimir Stojković, Aleksandar Kolarov i Nemanja Matić, a poslednji je pokazao i najveće interesovanje za ulov.Aplauz za igračePecaroši, mahom stariji Zemunci, najpre su ih pozdravili aplauzom i poželeli mnogo uspeha u nastupajućim kvalifikacijama, odnosno plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj, a zatim su im otkrili neke tajne ribolova. Sada kad su naučili na koji način se lovi koja riba i gde najbolje grize, nije isključeno da uskoro nekoga od srpskih fudbalera vidimo kako mir od napornih fudbalskih obaveza pronalazi pored reke, na hoklici i sa štapom u ruci.

Oduševili stare Zemunce... Tomović, Gudelj i Kuzmanović
Oduševili stare Zemunce... Tomović, Gudelj i Kuzmanović

Zasladili seJELI KOLAČEI PILI SOKOVESrpski fudbaleri su u Zemun stigli posle 11 časova i nakon petnaestominutne šetnje svratili su do restorana na samoj obali Dunava čiji je vlasnik nekadašnji reprezentativac i fudbaler Partizana Dragan Ćirić. Igrači su popili po jedno piće i zasladili se kolačem, a zatim su se vratili na ručak u hotel „Hajat“, u kojem su se odmarali dok nisu krenuli na sinoćnji susret.

Slučajni susretBULATOVIĆ IM PRAVIO DRUŠTVOMalo pre nego što su se na Zemunskom keju pojavili reprezentativci Srbije u restoran je stigao i direktor Jelen Superlige Vladimir Bulatović.- Svratio sam do Dunava i do restorana u koji inače dolazim da se opustim i sreo sam se s delegacijom FSS, pa smo malo pričali i to je to. Ovako opuštajuća šetnja pred utakmicu je izuzetno dobra i imam utisak da je napravljena prava stvar što je reprezentacija došla do reke, jer je Zemun prelep - rekao je Bulatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track