Sevilja upropastila Rasing, remi Betisa i Espanjola

Sevilja upropastila Rasing, remi Betisa i Espanjola

Fudbal -
Rasing je ponovo razočarao navijače i najavio da će teško izbeći prelazak u niži rang. Klub iz Santandera je i dalje u opasnoj zoni sa samo četiri pobede i 24 osvojena boda

MADRID - Sevilja je kao gost pobedila Rasing iz Santandera sa 3:0, dok su Betis i Espanjol igrali nerešeno 1:1, u utakmicama 28. kola fudbalskog prvenstva Španije.

Klub iz Andaluzije se devetom pobedom ove sezone približio gornjem delu tabele i sačuvao šanse da bi mogao da izbori plasman na evropsku scenu. Sevilja je do uspeha došla lakše nego što se očekivalo protiv tima koji se grčevito bori za opstanak, s strelci su bili Navas u 34. i Manu u 52. i u prvom minutu sudijske nadoknade.
Rasing je ponovo razočarao navijače i najavio da će teško izbeći prelazak u niži rang. Klub iz Santandera je i dalje u opasnoj zoni sa samo četiri pobede i 24 osvojena boda.
Betis je prokockao minimalnu pobedu u duelu protiv Espanjola, nakon što je vodio od 80. minuta pogotkom Kastra.Gosti su izjednačili preko Pandijanija u sudijskoj nadoknadi i zadržali visoko šesto mesto na tabeli sa 40 bodova.
Ostalo je da meč odigraju Malaga i Rajo Valjekano.
Odigrano u sredu: Viljareal - Real Madrid 1:1, Atletiko Madrid - Atletik Bilbao 2:1, Sosijedad - Levante 1:3, Sporting Hihon - Majorka 2:3, Valensija - Saragosa 1:2.
Odigrano u utorak: Barselona - Granada 5:3, Osasuna - Hetafe 0:0.
Tabela: Real Madrid 72 boda, Barselona 66, Valensija 47, Levante 44, Malaga 41, Espanjol 40, Osasuna 40, Atletiko Madrid 39, Atletik Bilbao 37, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track